« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Odgodimo znakove starenja uz Novemu

Korištenje hijaluronske kiseline u preparativnoj kozmetici predstavlja ultimatum prirodnom starenju kože

Pazite li na svoju kožu?
Pazite li na svoju kožu? (Novema)
Više o

krema protiv bora

,

Novema

Prvi znakovi promjene na koži se pojavljuju već s navršenih dvadeset godina starosti, s naglaskom na tanku i osjetljivu kožu u području oko očiju.

Ulaskom u tridesete počinju se pojavljivati prve bore, u četrdesetima koža postaje sve opuštenija i bore sve vidljivije, što se dodatno produbljuje u pedesetima kad postaju izražajnije i trajnije.

Sve te promjene povezane su s dubinskom dehidracijom kože i opuštanjem vezivnog tkiva radi čega koža postaje mekša, gubi elastičnost.

Hijaluronska kiselina (HA) u koži predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina i igra značajnu ulogu u procesu starenja kože. Kako se njena razina s godinama smanjuje, koža polagano gubi svoju elastičnost i mladenački tonus. Stoga korištenje hijaluronske kiseline u preparativnoj kozmetici predstavlja ultimatum prirodnom starenju kože.

Upravo je hijaluron glavni aktivni sastojak Novema krema za lice. Ova krema sadrži visok udio inovativnog kompleksa 3 iznimno učinkovita ovlaživača: glicerina, hijaluronske kiseline ultra niske molekulske mase i prirodnog osmolita betaina, koji reguliraju homeostazu vode u stanicama, za izniman osjećaj hidratacije. Uz dodatak njegujućeg shea maslaca i ceramida koji podržavaju barijerna svojstva kože, smirujućeg bisabolola te vitamina E s antioksidativnim djelovanjem, ova krema pruža koži dubinski osjećaj vlage, tonusa i ugode.

Visoke koncentracije u formulaciji pridonose učinkovitost djelovanja Novema kreme na više razina. Svakodnevnim nanošenjem osjetno poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu, regulira hidratizaciju kože i pojačava njen tonus.

Izbor anti age proizvoda nije nimalo lak zadatak, stoga poklonite svoje povjerenje Novema kremi za lice čiju recepturu je osmislila magistra farmacije.

12.03.2019. 17:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh