« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
PU ZADARSKA

Zadarski lopovi bacili oko na aluminij iz trafostanica

Tijekom proteklog tjedna u Zadru, na predjelu Gaženica, nepoznati je počinitelj s trafostanice u vlasništvu Elektre Zadar ukrao dvoja aluminijska vrata vrijedna oko 10.000 kuna

Trafostanica
Trafostanica (Deviantart)
Više o

Zadar

,

lopovi

,

aluminij

Na području Policijske uprave zadarske u posljednje je vrijeme zabilježeno više krađa aluminijskih dijelova trafostanica, doznaje Hina danas iz PU zadarske.

Tako je policija u Gračacu sinoć oko 18 sati zatekla 28-godišnjeg muškarca sa sinjskog područja, u krađi dijelova aluminijske konstrukcije trafostanice, u mjestu Zrmanja. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Tijekom proteklog tjedna u Zadru, na predjelu Gaženica, nepoznati je počinitelj s trafostanice u vlasništvu Elektre Zadar ukrao dvoja aluminijska vrata vrijedna oko 10.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.

Također u razdoblju od početka godine do kraja ožujka u Zadru je na predjelu Barbarečine, nepoznati počnitelj s trafostanice u vlasništvu Elektre Zadar, ukrao dvoja aluminijska vrata vrijedna oko 10.000 kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava, navodi PU zadarska.

28.03.2011. 11:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  crozona.net
  28.03.2011. 11:12
  Nepoznati počinitelj će ostati nepoznati s obzirom na funkcioniranje naše policije.
 2. avatar
  Orhan
  28.03.2011. 14:01
  Evo to je naš mentalitet, a što bi tek bilo samo da se,ne daj Bože,desi kakva ozbiljnija prirodna katastofa, recimo kakav Japan ... Ni za 100 godina mi nećemo dosegnuti njihov nivo poštenja i časti ...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh