Metro-portal.hr

objavljeno 28.03.2011. 11:00:00
PU ZADARSKA

Zadarski lopovi bacili oko na aluminij iz trafostanica

Tijekom proteklog tjedna u Zadru, na predjelu Gaženica, nepoznati je počinitelj s trafostanice u vlasništvu Elektre Zadar ukrao dvoja aluminijska vrata vrijedna oko 10.000 kuna

Trafostanica
Trafostanica (Deviantart)

Na području Policijske uprave zadarske u posljednje je vrijeme zabilježeno više krađa aluminijskih dijelova trafostanica, doznaje Hina danas iz PU zadarske.

Tako je policija u Gračacu sinoć oko 18 sati zatekla 28-godišnjeg muškarca sa sinjskog područja, u krađi dijelova aluminijske konstrukcije trafostanice, u mjestu Zrmanja. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Tijekom proteklog tjedna u Zadru, na predjelu Gaženica, nepoznati je počinitelj s trafostanice u vlasništvu Elektre Zadar ukrao dvoja aluminijska vrata vrijedna oko 10.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.

Također u razdoblju od početka godine do kraja ožujka u Zadru je na predjelu Barbarečine, nepoznati počnitelj s trafostanice u vlasništvu Elektre Zadar, ukrao dvoja aluminijska vrata vrijedna oko 10.000 kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava, navodi PU zadarska.

28.03.2011. 11:00:00
http://metro-portal.hr/zadarski-lopovi-bacili-oko-na-aluminij-iz-trafostanica/57053/