« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
AKCIJA

Za ljubitelje Agathe Christie

Mjesec Agathe Christie u Mozaik knjizi je u punom jeku, popusti su privlačni i vrijeme je za dopunu kućne knjižnice

Mjesec Agathe Christie u Mozaik knjizi
Mjesec Agathe Christie u Mozaik knjizi (Mozaik knjiga)
Više o

Agatha Christie

,

rasprodaja

,

Mozaik knjiga

,

akcija

Posebna poslastica za sve ljubitelje krimića - postanite dio Agathine priče i navratite do 31.1. u sve knjižare Mozaika knjiga ili nas posjetite na www.mozaikknjiga.hr i na jednu kupljenu knjigu ove slavne autorice „kraljice krimića", drugu možete kupiti sa 50% popusta. Izaberite jedan od 7 popularnih „krimića" i ne propustite ovu priliku.

No, zašto baš sada? 12. siječnja 1976. godine, prije točno 35 godina, u Wallingfordu, pokrajini Oxfordshire, umrla je slavna britanska književnica i dramaturginja Agatha Christie, autorica brojnih detektivskih romana, prihvaćena kao "kraljica krimića", posebice onih u kojima su glavni likovi H. Poirot i Miss Marple.

U jesen prošle godine, gigantski i sveprisutni pretraživač Google obilježio je 120. obljetnicu njezina rođenja - kreirajući tzv. doodle. Agatha Christie ima bez sumnje posebno mjesto i u svijetu interneta - najprodavanija i najplodnija svjetska autorica. Autoričina  izdavačka kuća Harper Collins navodi da je do danas prodano više od 2 bilijuna! njezinih knjiga diljem svijeta, čime je premašila i Shakespearea i Bibliju brojem prodanih primjeraka. 80 romana i zbirki priča koje je napisala ne prestaje se reizdavati diljem svijeta, a i danas se prodaje milijun primjeraka svake godine.

Tri knjige možete osvojiti i na našem portalu!!!

Gdje se krije tajna autoričina uspjeha? Prema riječima Johna Currana, cjeloživotnog obožavatelja i poznavatelja Agathe Christie i savjetnika tijekom restauracije autoričina doma u Devonu: „ Agatha Christie bila je najveći oponent klasičnoj detektivskoj priči. Njezina istinska literarna darovitost je prešla dobne, rasne, klasne, geografske i druge granice".

19.01.2011. 11:57:20
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Dijana Polić
    11.04.2014. 15:26
    imate li namjeru osim na Velesajmu u Zagrebu ako ste prisutni i u Rijeci odrzavati kakve rasprodaje i koje romane imate na raspolaganju?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh