« Fun
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
HRANA ZA MASE

Za kraljevsko vjenčanje tiskane i vrećice za povraćanje

Britanci se vole kladiti pa tako kladionice nude i klađenje na trajanje braka Williama i Kate, na pjesme koje će svirati na vjenčanje, spol djeteta...

Na vrećicama je natpis
Više o

princ William

,

Kate Middleton

,

prinčevsko vjenčanje

Povraća li vam se od tekstova o Williamu i Kate i njihovom spektakularnom vjenčanju koje će se održati 29. travnja, možete si nabaviti čak i vrećice za povraćanje s njihovim likovima. Potrošiti novce, ako ih imate viška, a pameti manjka, možete i na stotine prigodnih stvarčica koje se prodaju s likovima mladenaca. Ima tu svega - od lutkice Miffy preobučene u princezu kojom biste trebali "razveseliti" svoju kćerkicu, do kondoma pakiraniih u ekskluzivno pakiranje s kojeg se smiješe princ i buduća princeza.

Ako ste ipak odlučili da svoje teško zarađene novce ne želite trošiti na takve gluposti i pritom puniti džepove ionako prebogate britanske kraljevske obitelji, možete pokušati na njima zaraditi. Tako je u britanskim kladionicama koeficijent da će šlep na Kateinoj vjenčanici biti dulji od onoga na njenoj prethodnici Diani (osam metara),  8/1. Kladiti se možete i na to da će na vjenčanju svirati  pjesma Jamesa Blunta You're Beautifull s lošijim koeficijentom od 5/1. Šanse da će brak trajati dulje od deset godina su 1/20 prema kladioničarima, a one da će kraljica na vjenčanju nositi crni šešir samo 25/1. 

Koeficijentom od 14/1 pak možete zaraditi kladite li se da će se prvo dijete mladenaca roditi već ove godine 2011., što bi značilo da princ i njegova djevojka ne planiraju čekati prvu bračnu noć. Dakle, ako nemate pametnijeg posla, prilika za gubljenje vremena i novaca - a možda i za ušičariti koji penny, imate na pretek. 

02.04.2011. 14:37:50
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    li
    02.04.2011. 21:45
    Ovo s vrećicama za povraćanje je dobra fora- taman su našli nešto prikladno za normalne ljude.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh