« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
ARENA ZAGREB 05.11.

Za koncert Lady Gage ostalo još par stotina ulaznica

Najpopularnija svjetska glazbenica za nešto manje od mjesec dana dolazi u Zagreb, a ulaznica za koncert sve je manje

Lady Gaga
Lady Gaga (Getty Images)
Više o

Arena

,

koncert

,

Lady Gaga

,

zagreb-info

,

ATP turnir Pariz

Lady Gaga - trenutno najeksponiranija svjetska glazbenica za nešto manje od mjesec dana dolazi u Zagreb. U ovom trenutku svoje karijere Lady Gaga je svakako na vrhuncu slave i zasluženo nosi epitet najpopularnije pop izvođačice današnjice, a status zvijezde dodatno je učvrstila svojim kontroverznim, provokativnim i uzbudljivim nastupima.

Oborila je povijesni rekord dosegnuvši milijardu pregleda svojih spotova na internetu, a susrećemo je u nekoliko medijskih inkarnacija dnevno - čime se može pohvaliti malo tko od današnjih pop zvijezda!                                            

Koncert kojim pjevačica promovira album "The Fame Monster" podijeljen je u pet segmenata, a u svakom od njih Lady Gaga pojavljuje se iz drugog kuta pozornice u novoj odjevnoj kombinaciji kojoj prethodi  video najava pojačana specijalnim svjetlosnim efektima.

Da se zaista radi o vrhunskom spektaklu doprinosi i činjenica da će se na krov zagrebačke Arene po prvi puta od izgradnje "objesiti" više od 70 tona opreme, njezina ekipa na ovoj turneji broji oko 130 članova te dolaze u Zagreb sa oko 30 kamiona i 13 autobusa.

Ulaznica za koncert Lady Gage po svemu sudeći uskoro će dobiti etiketu najtraženije robe u gradu s obzirom da ih je u prodaji ostalo još samo par stotina i to za parter po cijeni od 500 kuna te gornju tribinu po 370 kuna.

Preporučamo svima koji još nisu kupili ulaznicu za koncert, umjetnice koja je svojim slobodnim umom u samo dvije godine "zarazila" svijet, da požure i budu dio jedinstvenog spektakla.

Za informacije o turneji i ulaznicama posjetite: www.ladygaga.com , www.lupapromotion.hr  te www.eventim.hr

15.10.2010. 17:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh