« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Za dva dana koncert Boe u Vintage Industrial Baru

Legendarna grupa Boa održat će koncertnu promociju svog osmog studijskog albuma „Indigo" koji je izašao krajem prošle godine

Boa predstavlja novi album
Boa predstavlja novi album (Bacharach/Krištofić)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

Boa

,

Vintage Industrial Bar

U četvrtak, 20. ožujka, popularni rockerski klub Vintage Industrial Bar postat će mjesto istinskog art-rocka.

Legendarna grupa Boa održat će koncertnu promociju svog osmog studijskog albuma „Indigo" koji je izašao krajem prošle godine, a kao specijalna gošća na pozornici će im se pridružiti i Ivana Kindl.

Suradnja s Ivanom započela je pjesmom „Uspomena sna", a obostrano zadovoljstvo rezultiralo je novim pjesmama pa se tako Ivana na albumu pojavljuje na čak 2 pjesme te 2 live bonus izvedbe.

„Bou slušam od malena i kad su mi ponudili suradnju, bila sam više nego oduševljena.  Jako me zanimalo kako ću zvučati uz specifičan Mladenov vokal, a na kraju je sve ispalo odlično.

Veseli me što ćemo našu suradnju podijeliti i uživo s publikom i nadam se da će uživati koliko i mi!" - komentirala je Ivana.

Osim suradnje s Ivanom Kindl, Boi se na albumu pridružio i Massimo. S ovom legendom povezani su još od novovalnih početaka, kada je Massimo bio frontmen kultne grupe Dorian Gray. Upravo iz tih razloga odlučili su se na suradnju u radijskom hitu „Pravo vrijeme", referirajući se na, po mnogima, najplodnija vremena hrvatskog rocka. Kao odličan gitarist čiji stil odgovara senzibilitetu grupe Boa, Massimo gostuje i kao gitarist na aktualnom singlu „Lagano".

Veliki doprinos na albumu „Indigo" dao je i međunarodno priznat saksofonist Igor Geržina koji gostuje na dvije pjesme.

Ukoliko želite provjeriti kako nove pjesme zvuče u live izvedbi i podsjetiti se na neke stare hitove u novim aranžmanima, dođite u četvrtak u Vintage Industrial Bar s početkom u 21h.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 30 kn, a na dan koncerta 40kn.

Sve detalje oko grupe Boa i pojedinosti o koncertu saznajte na njihovom Facebooku ili eventu.

18.03.2014. 12:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh