« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
BILO JEDNOM U TITUŠU

Humanitarni koncert Gimnazije Tituša Brezovačkog

Pridružite im se 21. ožujka 2014. godine u 18,00 sati u kino dvorani Studentskoga centra, ulaz je 30 kuna, a s tim se čine dobra djela

Sjajan humanitarni koncert, dođite!
Sjajan humanitarni koncert, dođite! (Arhiva)
Više o

humanitarni koncert

,

Tituš Brezovački

,

gimnazija

,

Kuća sv. Josipa

Svake godine 19. ožujka, na blagdan sv. Josipa, zaštitnika obitelji, Gimnazija Tituša Brezovačkog iz Zagreba obilježava Dan škole. Tradicionalno, tih dana organiziramo Dane otvorene nastave koji uključuju radionice učenika umjesto klasične nastave, a sve završava svečanim humanitarnim koncertom učenika.

Tu se javila i „naša veza" s Kućom sv. Josipa te već sedmu godinu za redom sav prihod prikupljen ulaznicama od koncerta namjenjujemo isključivo za dobrobit onima kojima je pomoć potrebna. Tako je do sada malenim štićenicima prikupljeno 145.000 kuna! Ove godine također prikupljamo i sredstva za našu učenicu Herminu, kojoj predstoji 18. operacija kralježnice u životu.

Učenicima naše škole bila bi čast i zadovoljstvo prikazati djelić svojega kreativnog potencijala svojim kolegama, profesorima i roditeljima, a zadovoljstvo bi bilo još veće kada bi se pritom skupila određena sredstva, čime bi mališanima bez roditelja pokazali da im žele sretno djetinjstvo i odrastanje, nalik na njihovo.

Učenici dramske radionice pod vodstvom profesorice Sandre Vukić i učenici glazbene radionice pod vodstvom profesorice Tine Cote, u kojoj sudjeluju školski zbor te mladi pjevači, pripremili su i osmislili dramsko-glazbeni spektakl.

Pridružite im se 21. ožujka 2014. godine u 18,00 sati u kino dvorani Studentskoga centra (Savska cesta 25, Zagreb) kako bismo svi zajedno bili što brojnija publika koja će mališanima iz Kuće svetoga Josipa pružiti što više materijalne pomoći, ali i ljubavi i pažnje. Pomozite nam da ih uvjerimo kako se snovi mogu ostvariti ako se u njih dovoljno snažno vjeruje i ako su uz njih dobri ljudi.

 

Cijena ulaznice za humanitarni koncert je 30 kuna.

18.03.2014. 12:13:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh