« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
NOVOSTI

YouTube dopustio preuzimanje videozapisa na računala

Kako se ispostavilo, razvojni tim na YouTube napokon je dodao značajku koja nam omogućuje preuzimanje bilo kojeg videozapisa na računalo za kasnije gledanje bez povezivanja na globalnu mrežu

Velika novost na YouTube
Velika novost na YouTube (Arhiva)
Više o

YouTube

,

videozapisi

YouTube video hosting omogućava nam pregledavati sadržaj potpuno besplatno, ali pod uvjetom da s integracijom oglasa.

Možemo aktivirati i plaćenu pretplatu kako ne bismo vidjeli oglase i mogli preuzimati videozapise na pametne telefone i tablete. Ali ova opcija nije bila dostupna vlasnicima računala od 22. rujna.

Kako se ispostavilo, razvojni tim na YouTube napokon je dodao značajku koja nam omogućuje preuzimanje bilo kojeg videozapisa na računalo za kasnije gledanje bez povezivanja na globalnu mrežu. Ali, preuzimanje i gledanje omogućeno je samo u bilo kojem web pregledniku ( Opera, Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox i naravno Microsoft Edge) zbog posebno razvijenog Google video formata i algoritma za zaštitu od kopiranja.

Nova značajka za sada je ograničena na SAD, Australiju i Kanadu za Korisnike koji imaju Premium pretplatu. Očekuje se da će biti globalno dostupna do kraja 2021. godine, odnosno u narednim mjesecima. 

Piše: Sanja Ledinek
27.09.2021. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh