« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
COOL

Nokia telefoni u novom Jamesu Bondu

Kako se James Bond i njegova ekipa vole okružiti najnovijim tech igračkama, postavljanje prošlogodišnjeg pametnog telefona nije bila više opcija

Bond, James Bond
Bond, James Bond (Arhiva)
Više o

James Bond

,

Nokia

,

telefoni

Nokijin top pametni telefon za 2020. bio je model 8.3 . Finci su pripremali veliku marketinšku kampanju oko filma " Za smrt nema vremena", no zbog pandemije koronavirusa premijera filma odgođena je za 1,5 godinu.

Kako se James Bond i njegova ekipa vole okružiti najnovijim tech igračkama, postavljanje prošlogodišnjeg pametnog telefona nije bila više opcija. Budući da u međuvremenu Nokia nije uspjela predstaviti niti jedan telefon ove klase na tržištu bilo je neophodno promovirati neki noviji model. Odabir je pao na kultnu Nokiu 3310 i XR20 koje se pojavljuje u filmu.

Budući su napravljene da traju zahvaljujući mjesečnim sigurnosnim ažuriranjima do četiri godine i do tri godine

nadogradnje softvera čini ih poželjnim čak i za agenta James Bonda. Nokia XR20 može izdržati na temperaturama od 55 °C ili na zaleđenim skijaškim stazama od -20 °C, a može čak podnijeti strme padove do 1,8 metara, kao i do sat vremena pod vodom.

Nokia XR20 postoji u ultra plavoj i granitnoj sivoj boji i dolazi s 4/64 GB i 6/128 GB, a u Hrvatskoj je dostupna u granitnoj sivoj boji s opcijom 6/128 GB po cijeni od 4.699,00 kn.

Piše: Sanja Ledinek
26.09.2021. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh