« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Xperia XZ2 Premium idući tjedan na hrvatskom tržištu

XZ2 Premium je jedini smartphone koji može i snimati i reproducirati 4K HDR videozapise

E, to je pravi mobitel! :)
E, to je pravi mobitel! :) (Sony Mobile)
Više o

specifikacije

,

Sony Mobile

,

Xperia XZ2 Premium

Xperia XZ2 Premium, novi pametni telefon iz Sony Mobilea s jednom od najdojmljivijih kamera ikada napravljenih u smartphoneu stigao je u Hrvatsku i u prodaji će se naći idući tjedan.

Kamera ima najvišu ISO osjetljivost na svijetu u smartphoneu od 12800 za videosnimanje, kao i ultravisoku osjetljivost od 51200 za fotografijei pa možete snimati nevjerojatne fotografije čak i pri jako slabom osvjetljenju. Ova tehnologija prethodno se mogla vidjeti isključivo kod fotoaparata s izmjenjivim objektivima, a sve je to moguće zahvaljujući Sonyjevom novom sustavu dvostrukih senzora u Motion Eye Dual kameri i AUBETM procesoru signala fuzijske slike.

XZ2 Premium je također jedini smartphone koji može i snimati i reproducirati 4K HDR videozapise. Snimajte poput profesionalaca koristeći 4K HDR filmsko snimanje i prikažite snimke na dlanu, odnosno na 5,8-inčnom 4K HDR zaslonu na kojem će vaši omiljeni trenuci zablistati u neodoljivim bojama i s izvrsnim kontrastom te mnoštvom kristalno jasnih detalja.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

Novi model donosi vam pravu kvalitetu profesionalnog fotoaparata te vrhunski doživljaj zabave, a sve to pokreće ultimativni procesor Qualcomm® SnapdragonTM 845.

Za dodatnu kreativnost s Motion EyeTM Dual kamerom možete izraziti i svoju umjetničku stranu - odaberite Bokehii i vidjet ćete objekt koji snimate kako se ističe naspram defokusirane pozadine pa možete snimiti bezvremenske fotografije u monokromnoj varijanti sa finom gradacijom između crne i bijele. Uz to, možete snimati 960fps Super slow motion videozapise u HD-u ili u Full HD-u i uz pomoć našeg vrhunskog memory-stacked senzora slike napraviti najdramatičnije videozapise trenutaka koji brzo prolaze. XZ2 Premium također nudi i jednu od najboljih prednjih kamera u smartphoneu. Ima 13 MP, 1/3,06-inčni senzor slike i zaslonsku bljeskalicu - sve to osigurava izvrsne selfieje pri bilo kakvom osvjetljenju.

Ne samo da možete pogledati svoje filmove u vrhunski realističnom prikazu, možete ih čak i osjetiti uz pomoć Sonyjevog novog Dynamic Vibration Systema koji vam omogućava da osjetite akciju u svojim rukama i oživljava vaše filmove, igre i videozapise. Zahvaljujući moćnim prednjim zvučnicima, XZ2 Premium stvara zvučni efekt poput onog u kinu kada svoje omiljene videozapise dijelite sa prijateljima.

Stvoren da prati vaš ritam tijekom cijelog dana, ima 3540 mAH bateriju velikog kapaciteta, a omogućeno je i Qi punjenje za brzu obnovu energije, koje radi i s novim Bežičnim postoljem za punjenje (Wireless Charging Dock WCH20iii) i ostalim Qi punjačima.

Dizajn XZ2 Premiuma krasi ekskluzivna završna obrada od stakla i metala. To mu daje prekrasan izgled i vrhunski osjećaj korištenja, no dizajniran je da bude i izdržljiv pa ima Corning® Gorilla® Glass 5 staklo s obje strane, a oznaka IP65/IP68iv omogućava mu da bude otporan na prskanje i polijevanje. Bit će dostupan u dvije moderne boje, kromirano crnoj (Chrome Black) i kromirano srebrnoj (Chrome Silver).

Potpune specifikacije Xperia XZ2 Premiuma mogu se pronaći ovdje:

XZ2 Premium je dostupan s nizom izabranih proizvoda dodatne opreme:

i ISO 12,800 za video (automatski).Verificirao SpecTRAX Service Strategy Analyticsa u odnosu na objavljene specifikacije kamera za više od 11,800 smartphonea. Potvrđeno 15. travnja 2018.

Za više informacija o rezultatima Strategy Analyticsa posjetite: https://www.sonymobile.com/global-en/legal/testresults/

ii Opcije Bokeh i monokromatskih fotografija bit će dostupne u četvrtom kvartalu 2018. Isporuka softvera odvija se po fazama - točan termin dolaska i dostupnosti varirat će ovisno o tržištu i/ili operateru.

iii WCH20 dostupan je kao opcionalni proizvod dodatne opreme

iv XZ2 Premium je otporan na vodu i zaštićen od prašine pa ne brinite ako vas uhvati pljusak ili želite isprati prljavštinu pod slavinom, no imajte na umu da svi portovi i pričvršćeni poklopci moraju biti čvrsto zatvoreni. Ne biste trebali stavljati uređaj potpuno pod vodu niti ga izlagati morskoj vodi, slanoj vodi, kloriranoj vodi ili tekućinama kao što su pića. Zloupotreba i nepravilno korištenje uređaja će poništiti jamstvo. Uređaj je testiran u skladu s IP oznakom IP65/68. Za više informacija posjetite www.sonymobile.com/waterresistant. Imajte na umu da XZ2 Premium ima USB port bez poklopca za povezivanje i punjenje. USB port mora biti potpuno suh prije punjenja. 

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

05.09.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh