« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
NOVOSTI

Xiaomi u suradnji s tvrtkom Europhone otvorio 2 Mi Zone u središtu Zagreba

Otvorenjem Mi Zona u partnerstvu s tvrtkom Europhone Xiaomi jača lidersku poziciju na hrvatskom tržištu pametnih telefona

Mi Zone u centru grada
Mi Zone u centru grada (Xiaomi)
Više o

Xiaomi

,

Mi Zona

Xiaomi, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike i tvrtka Europhone, franšizni partner Hrvatskog telekoma danas su premijerno otvorili Mi Zone na dvjema atraktivnim lokacijama u središtu Zagreba - Trg Drage Iblera 3 i Maksimirska 78 kako bi osigurali još širu i lakšu dostupnost bogatog portfelja pametnih telefona i ekosustav proizvoda.

Uz postojeći Mi Store ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co, smješten u zagrebačkom Arena Centru, svi ljubitelji Xiaomijevih proizvoda od sada će i u samom središtu Zagreba imati priliku zaviriti u Mi Zone te doživjeti jedinstveno korisničko iskustvo čime Xiaomi jača lidersku poziciju na hrvatskom tržištu pametnih telefona.

„Xiaomi je jedini proizvođač na tržištu pametnih telefona i potrošačke elektronike u svijetu koji intenzivno uvažava povratne informacije svojih korisnika stoga nam je izuzetno važno da našim korisnicima na hrvatskom tržištu osiguramo što širu mrežu dostupnosti uređaja. Slijedom navedenog, otvorenjem dviju novih lokacija u samom središtu Zagreba, u partnerstvu s tvrtkom Europhone koja je prepoznala tržišnu snagu Xiaomija u ovom dijelu Europe, a osobito u Hrvatskoj ispunjavamo Xiaomijevu viziju sukladno kojoj korisnike stavljamo na prvo mjesto kako bi im naši uređaji bili još dostupniji", naglasio je Domagoj Čavar, operativni direktor tvrtke Bijelić Co.

Poznat po svojoj poslovnoj filozofiji da proizvodi vrhunske kvalitete trebaju biti dostupni svima, Xiaomi je povodom otvorenja Mi Zone na lokaciji Trg Drage Iblera 3 pripremio mnogobrojne akcije. Naime, prvih 5 kupaca imali su mogućnost uz kupljeni proizvod dobiti jeftiniji proizvod gratis, a uz kupovinu Xiaomi pametnih telefona kupci na poklon dobivaju Mi Power Bank 5.000 mAh. Pored navedenog, posebne akcije su osigurane za pametne telefone Redmi 5, koji dolazi u varijanti 2 + 16 GB po cijeni od 399 HRK, te Redmi Note 5A Prime, koji dolazi u varijanti 3 + 32 GB po cijeni od 599 HRK, dok će najpoznatiji pametni satovi - Amazfit Bip, Amazfit Pace i Stratos 2 biti za 30% sniženi*.

Za sve Xiaomi uređaje kupljene u Mi Storeu, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co i/ili u sklopu trgovina tvrtke Europhone smještenih na lokacijama Trg Drage Iblera 3 i Maksimirska 78, uz vrhunski proizvod, osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.

*Sve akcije traju od dana otvorenja (23.5.) do isteka zaliha.

23.05.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh