« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina
NOVOSTI

Xiaomi Redmi 6 na prvim fotografijama?

Xiaomi je već osmislio novi model Xiaomi Redmi 6. Dobio je TENAA certifikat i danas su se pojavile njegove fotografije.

Je li ovo stvarno Xiaomi Redmi6?
Je li ovo stvarno Xiaomi Redmi6? (Screenshot)
Više o

Xiaomi

,

Xiaomi Redmi 6

Xiaomi Redmi 6 dobio je TENAA certifikat, fotke su počele kružiti internetom i moramo priznati - ne izgleda nimalo atraktivno. U oči odmah upada urez u gornjem dijelu zaslona i prilično debeli okviri. Bljak!

Metalna poleđina s tankim plastičnim antenskim vodovima na vrhu i dnu te senzorom otiska prsta podsjeća na Redmi Note 5 Pro. Dual kamere vertikalno su složene u gornjem lijevom kutu, a između leća je umetnuta LED bljeskalica.

Također je primjetno da Xiaomi Redmi 6 na slici ne pogoni MIUI 9 ili neka od ranijih verzija, ali ipak se radi o nekom prototipu i to je normalno.

Kao što smo već spomenuli, TENAA podaci otkrivaju model pod brojem M1804C3DE, odnosno Xiaomi Redmi 6 dobiva 5.45-inčni IPS zaslon s omjerom slike 18: 9 i ima bateriju od 3000 mAh.

Očekuje se da će za hardversku osnovu imati Qualcomm Snapdragon 625 SoC s 3 ili 4 GB operativne memorije i 32 GB interne flash memorije.Također trebao bi imati otključavanje prepoznavanjem lica uz pomoć prednje kamere i brojne druge značajke.

Sada ostaje vidjeti, hoće li Xiaomi otkriti Redmi 6 na svom velikom događaju 31. svibnja, ili kasnije ovog ljeta održati zasebno lansiranje.

Koristite li Xiaomi uređaje? Ako je odgovor da, ostavite nam svoje komentare vašeg korisničkog iskustva.

Piše: Sanja Ledinek
23.05.2018. 22:28:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh