« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina
ČESTITKE

Xiaomi proslavio 9. rođendan

Hrvatska po prvi put postala domaćin popularnog Xiaomijevog Mi Fan Festivala

Sretan rođendan!
Sretan rođendan! (Xiaomi)
Više o

Xiaomi

,

Mi Fan Festival

Jedini proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike u svijetu, Xiaomi, poznat po tome da svoju poslovnu filozofiju temelji i na povratnim informacijama svojih Mi fanova, proslavio je svoj 9. rođendan u subotu, 6. travnja u sklopu zagrebačkog Arena Centra.

Ovo jedinstveno događanje koje je Xiaomi posvetio upravo svojim obožavateljima diljem Republike Hrvatske, ali i šire pokazalo je zašto četvrti vodeći lider u svijetu pametnih telefona uživa povjerenje mnogobrojnih korisnika.

Razlog zbog kojeg je Xiaomi izabrao upravo Hrvatsku kao destinaciju koja će biti domaćin ovogodišnjeg Mi Fan Festivala je jasan - Hrvati baš kao i Xiaomi dijele strast prema visokoj kvaliteti pametnih telefona.

„Održavanjem ovog posebnog okupljanja zajednice svojih mnogobrojnih fanova, a čiji broj iz dana u dan raste zahvaljujući dostupnosti Xiaomijevih uređaja koje je osigurao ovlašteni distributer Bijelić Co na hrvatskom tržištu, Hrvatska se pozicionirala kao jedna od rijetkih zemalja u svijetu koja je dobila priliku biti domaćin jedinstvene proslave svjetskog karaktera", naglasio je Domagoj Čavar, COO tvrtke Bijelić Co.

Iako je poznat po bogatom portfelju pametnih telefona i ekosustav proizvoda, sve oči Xiaomijevih obožavatelja bile su uprte u glavne zvijezde ovog spektakularnog događanja - najnovije Redmi 7 te Redmi Note 7 pametne telefone koji su stigli premijerno iz Xiaomijeve radionice.

Predstavljanje ovih Xiaomijevih zvijeri s nestrpljenjem se iščekivala na hrvatskom i europskom tržištu. Naime, oba pametna telefona odlikuje raspon od 84% kristalnih NTSC boja koje pružaju jedinstveno vizualno iskustvo. Pored navedenog, Redmi Note 7 opremljen je stražnjom kamerom od zavidnih 48 MP koja snima čak 48 milijuna sićušnih 0,8 mikronskih piksela, dok Redmi 7 odlikuje dvostruka AI 12 MP stražnja kamera ta 2MP DOF kamera koja bilježi prekrasne portrete, čak i u uvjetima s niskim osvjetljenjem. Oba uređaja opremljena su moćnom baterijom kapaciteta 4,000 mAh zahvaljujući kojoj uređaji mogu izdržati nevjerojatnih 48 sati bez punjenja. Oba uređaja opremljena su Qualcommovim Snapdragon procesorima, dok su zasloni zaštićeni Corning Gorilla staklom pete generacije što ih čini sigurnima i otpornima na sve udarce i padove.

Zahvaljujući širokoj lepezi pametnih telefona suvremene tehnologije koji su poznati po tehnologiji visoke kvalitete i jedinstvenom dizajnu, Xiaomi se s pravom smatra liderom koji ruši sve dosadašnje pretpostavke i prepreke o platežnoj dostupnosti uređaja te zaista osigurava da visoka tehnologija bude dostupna svima. Upravo zato ovaj kineski vizonar u području mobilne tehnologije i potrošačke elektronike kontinuirano ulaže u nova tržišta, a što dokazuje i činjenica da je Xiaomi upravo u Zagrebu u prosincu prošle godine otvorio Mi Store za ovaj dio Europe.

08.04.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh