« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Philips predstavlja novi 32 inčni monitor za profesionalne korisnike

Tehnologija je najbolja kada život čini lakšim i ugodnijim, što je još jedan od razloga zašto se Philips 329P9H ističe

Philips 329P9H
Philips 329P9H (Philips)
Više o

Philips monitori

,

Philips 329P9H

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, lansira novi Philips 329P9H / 01 Brilliance LCD monitor s USB-C docking postajom. Ovaj monitor dijagonale 32 inča (31,5 inča / 80 cm) opremljen je cijelim nizom značajki visokih performansi prilagođenih potrebama današnjih profesionalnih korisnika. UltraClear 4K UHD rezolucija (3840 x 2160) očarava oči, dok brojna rješenja za povezivanje donose praktičnost koja štedi vrijeme i omogućuje fleksibilnost u uredima, a dobro osmišljene ergonomske postavke monitora osiguravaju optimalnu poziciju tijela tijekom cijelog dana rada na računalu. Od menadžera do financijskih stručnjaka i grafičkih dizajnera, ovaj monitor ima sve što je potrebno onim korisnicima kojima je svaki detalj važan.

Bezbrižno povezivanje

Današnji profesionalci više nego ikad ovise o slobodnom povezivanju uređaja kako bi olakšali svoj rad. Što se toga tiče, novi Philips 329P9H ide dalje i dalje. S ugrađenom USB 3.1 priključnom stanicom tipa C s isporukom energije, ovaj monitor nudi praktičnost i svestranost priključivanja jednim kabelom pomoću tankog, reverzibilnog USB-C konektora. Širok raspon perifernih uređaja, kao što su tipkovnica, miš ili RJ-45 Ethernet kabel, mogu se priključiti izravno na priključnu stanicu monitora, dok se prijenosna računala mogu povezati putem USB-C kabela za punjenje, prijenos datoteka pri visokim brzinama, pristup videozapisima visoke rezolucije i još mnogo toga.

Philips 329P9H nudi i dodatne mogućnosti povezivanja. MultiView tehnologija dodatno povećava mogućnost povezivanja korisnika pružanjem aktivnog dvostrukog povezivanja i prikaza, tako da korisnici mogu istodobno izvući maksimum iz multitaskinga s više uređaja poput računala i prijenosnog računala. Kako bi upotpunili iskustvo povezivanja, Philips 329P9H uključuje sigurnu pop-up web-kameru opremljenu naprednim senzorima za prepoznavanje lica u sustavu Windows HelloTM, dizajniranu da se lako skloni kada se ne koristi.

Blistave slike

Kada je riječ o performansama slike, Philips 329P9H opremljen je UltraClear 4K UHD rezolucijom te se svaka slika prikazuje u iznimnim detaljima i preciznim bojama koje će zasigurno oduševiti i najzahtjevnije profesionalce. Za one koji zahtijevaju iznimnu preciznost pri radu sa CAD ili 3D tehnologijom, ovaj monitor isporučuje i to. Osim toga, IPS tehnologija pruža iznimno široke kutove gledanja od 178 stupnjeva, što znači da se Philips 329P9H može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta, čak i kada je u okretnom položaju od 90 stupnjeva. Boje oživljavaju, slike dobivaju iznimnu oštrinu, a razine svjetline su optimizirane, osiguravajući da se fotografije, filmovi, pregledavanje weba i svaka profesionalna aplikacija doživljavaju na najbolji mogući način.

Inteligentan dizajn

Tehnologija je najbolja kada život čini lakšim i ugodnijim, što je još jedan od razloga zašto se Philips 329P9H ističe. Opremljen s više ergonomskih značajki, monitor osigurava maksimalnu udobnost bez obzira na to koliko vremena korisnici provode ispred njega. FlickerFree tehnologija i LowBlue način rada olakšavaju očima svaku radnu sesiju, a SmartErgoBase postolje korisnicima omogućuje naginjanje, zakretanje i okretanje monitora na idealnu poziciju za njihove potrebe. Postolje čak uključuje i pametan sustav upravljanja kabelima kako bi se smanjile vanjske smetnje, dodajući dodatnu zaštitu i praktičnost korisnicima. Budući da nitko ne voli trošiti energiju, Philips 329P9H opremljen je LightSensor i PowerSensorom tehnologijama, koje koriste neškodljive infracrvene senzore za otkrivanje prisutnosti ili odsutnosti korisnika kako bi se prilagodila svjetlina monitora za automatsku uštedu energije.

Philips 329P9H bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od

Philips 329P9H - 6.679,00 kuna (bez PDV-a)

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

09.04.2019. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh