« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
SUDAR DIVOVA

Wenger bijesan na suca, Xavi: Pravda je zadovoljena

Trener Arsenala Arsene Wenger bio je ljut na suca Massima Busaccu koji je isključio Robina van Persiea u 56. minuti kod rezultata 1:1

Arsene Wenger
Arsene Wenger (Getty Images)
Više o

Barcelona

,

Arsenal

,

Arsene Wenger

Nakon što je pobjedom 3-1 Barca eliminirala Arsenal u osmini finala Lige prvaka, trener "topnika" bio je bijesan na suca, a "playmaker" katalonske ekipe Xavi tvrdi kako je pravda zadovoljena. Njegovoj ocjeni u prilog ide i činjenica da je Arsenal došao do gola za 1-1 (autogol Busquetsa nakon kornera), a da tijekom cijelog susreta nije uputio niti jedan udarac prema vratima Barce, prenosi Hina.

Trener Arsenala Arsene Wenger bio je ljut na suca Massima Busaccu koji je isključio Robina van Persiea u 56. minuti kod rezultata 1:1. Nizozemski napadač dobio je drugi žuti karton nakon što je pucao po suparničkom golu poslije sučeva zvižduka, pravdajući se da nije čuo suca.

"Kad je riječ o natjecanju kao što je Liga prvaka naprosto ne možete shvatiti takvu sudačku odluku. U trenutku kad je isključio Van Persiea utakmica je postala zanimljiva i imao sam osjećaj da se vraćamo. Da nije bilo isključenja uvjeren sam da bismo pobijedili", izjavio je nakon sinoćenjeg susreta Arsene Wenger.

No, "playmaker" Barce Xavi tvrdi kako je nogometna pravda zadovoljena: "Bili smo superiorni u obje utakmice, imali smo bezbroj šansi koje nismo iskoristili. No, Messi je ponovno bio čovjek odluke". "Igrali smo odlično i kad su snage na terenu bili izjedančene i sa igračem više. Nismo dopustili da naprave više od tri dodavanja", kazao je trener Barcelone Pep Guardiola.

09.03.2011. 12:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    09.03.2011. 14:21
    hehe bravo barca
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh