« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Napad na društvene medije

Web::Strategija 6 - Ritam društvenih medija

Što, kako i zašto objavljivati na socijalnim mrežama

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (WS6)
Više o

Web Strategija

,

društvene mreže

,

privatnost socijalne mreže

,

WS 6.0

Društveni mediji kao što su Facebook, Linkedin, Twitter, blogovi, forumi i drugi, privukli su nemali broj građana na interaktivnu zabavu i druženje. Svi su tu. Tko još nije - bit' će. Društveni mediji su malo, po malo postali prejaki internetski medij. Što je s ostalim medijima? Televizija, tisak, radio, ... A što je sa marketinškim agencijama? Sve one danas, dok ovo čitate, u tajnosti pripremaju "napad na društvene medije". Njihovi klijenti će se u buduće sve više oglašavati kroz Facebook ili Twitter. No, da li ste Vi ili Vaša tvrtka spremni za vođenje marketinške kampanje kroz društvene medije? Znate li se gibati u ritmu društvenih medija? Ako ne, možemo Vam ponuditi rješenje koje nemojte nikome reći. Preporučamo Vam dolazak na jedinstvenu i neponovljivu edukativnu cjelodnevnu konferenciju...

Web::Strategija 6 - Ritam društvenih medija

...koja će se održati 19.11.2009. (četvrtak) u Zagrebu (Hypo EXPO XXI centar) na kojoj ne samo da ćete naučiti sve što trebate za oglašavanje i prodaju kroz društvene medije, već ćete upoznati uživo regionalne stručnjake iz tog polja, pitati ih za savjet ili angažirati. Ukoliko već vodite marketinške kampanje kroz društvene medije, mislite li da ste ih maksimalno iskoristili ili postoji barem još jedan način kako dodatno unovčiti Vaše poslovanje? Sve to možete saznati na konferenciji, te puno detaljnije sljedeći dan 20.11. (petak) u popodnevnim satima na radionici Drumara (program u sklopu Web::Edukacije), te se navečer zabaviti uz zabavni program, izbor za Miss Interneta, pjevača iznenađenja te DJ muziku na prvom velikom Web::Party-ju u Zagrebu (tzv. Facebook party).

Svi sudionici Web::Strategije 6 imati će besplatan upad na Web::Party. Cijena kotizacije za konferenciju iznosi 900 kn+PDV, a prijaviti se možete na www.webstrategija.com.

09.10.2009. 13:54:06
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Oglašavanje na internetu
    02.12.2011. 01:54
    Web strategija uspješno svake godine potiče razvoj Hrvatskog internet poslovanja, tako i ove godine!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh