« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
SURFERSKA NOVOTARIJA

Val do nove Googleove aplikacije

Treba li brže-bolje skočiti na novi val? S obzirom na to da još nije baš funkcionalan najbolje je pričekati dolazak povoljnije plime.

Fotografija vijesti
Više o

Google Wave

Nova komunikacijska platforma Google Wave proteklog je tjedna definitivno bila tema o kojoj se najviše diskutiralo u 'on-line' svijetu.

Google je objavio i poduži video u kojem su objašnjeni plusevi i minusi Wavea, a tijekom tjedna je okupio i 100 tisuća korisnika koji su odradili beta testiranje servisa.

Članovi redakcije švedskog Metroa neko su se vrijeme igrali s novim sučeljem u nastojanju da shvate je li nužno 'upgradeati' dosadne stare e-mail korisničke račune Waveom u najkraćem mogućem roku. I koji je zaključak...?

Pričekajte. Wave je još uvijek prepun bugova, spor i 'spartanski', odnosno ne sadrži brojne najavljivane aplikacije. Funkcionalnost još nije potpuna.

Od izdanja beta verzije pojavili su se brojni javni Waveovi koje su kreirali korisnici (npr. Photography Wave), a na kojima već poprilično velik broj ljudi razmjenjuje informacije.

No, je li Wave 'sljedeća velika stvar'? Nužnost? Odgovor je - ne.

Wave je odličan alat, ali običan e-mail klijent je i dalje bolja opcija. Zaboravite na Wave za sada. Držite se dobrog, starog maila, a Wave stavite 'na čekanje' narednih šest mjeseci kada će se moći vidjeti u kakvom je zaista stanju.

Piše: Nanok Bie/Metro Švedska
10.10.2009. 12:28:32
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    linkall
    10.10.2009. 20:48
    Šarlatani, nemaju pojma o čemu pričaju.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh