« Glazba
objavljeno prije 5 godina
FESTIVALI

Vojko V, High5 i Buntai prva imena 8. Graffiti na Gradele

Objavljena su prva glazbena i DJ imena koja će ove godine od 25. do 27. srpnja nastupiti u Bolu na Braču

Graffiti na Gradele po osmi puta
Graffiti na Gradele po osmi puta (Graffiti na Gradele)
Više o

Graffiti na Gradele

,

High5

,

Vojko V

,

Buntai

Osmo izdanje Graffita na Gradele sa svakom zrakom sunca sve je bliže. Već možemo čuti šum mora i miris borova na Bijeloj kući koji se miješa s mirisom sprejeva, a tim senzacijama od danas možete priključiti i zvuk koji dopire s pozornice festivala s najboljom atmosferom na Jadranu!

Objavljena su prva glazbena i DJ imena koja će ove godine od 25. do 27. srpnja nastupiti u Bolu na Braču - Vojko V, High5 i Buntai zaduženi su za večernje izuvanje iz japanki, a pridružit će im se i DJ-i Oliver, Tikach, Niki Peducci, Nina Davis, Traples i Lil Cut Wrist.

Vojko V sa svojim Porinom nagrađenim albumom "Vojko" vraća se u Bol, a svi koji su bili prošle godine znaju da se ovaj nastup ne propušta i da, iako je festival i dalje besplatan, postoji mogućnost da neće svi stati u Bijelu kuću. Iako je riječ o hip-hop festivalu, atmosfera uvijek priliči najboljim punk festivalima - dočekajte Vojka u prvim redovima!

Bez High5 Graffiti na Gradele ne bi imao smisla - to nije samo floskula, gospoda su u Bolu svako izdanje, Bol je njihova ljetna rezidencija, a svi susjedi već odavno znaju svaki lajn "Mama napokon sam uspio", "Žene gazele", "Kaj kaje" i "Otrova u čaj". Da su kućni bend dokazuje činjenica da ih organizatori ove godine nisu uopće službeno pozvali jer za to nema potrebe - dok je High5-a bit će i GNG-a; dok je GNG-a, High5 je živ!

Buntai su također stari znanci, momci znaju gdje se u Bolu mogu okupati bez bliceva paparazza, a jedina stvar koju ne kriju je da na i pred pozornicom pripremaju kaos. 

24.04.2019. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh