Metro-portal.hr

objavljeno 24.04.2019. 17:01:00
FESTIVALI

Vojko V, High5 i Buntai prva imena 8. Graffiti na Gradele

Objavljena su prva glazbena i DJ imena koja će ove godine od 25. do 27. srpnja nastupiti u Bolu na Braču

Graffiti na Gradele po osmi puta
Graffiti na Gradele po osmi puta (Graffiti na Gradele)

Osmo izdanje Graffita na Gradele sa svakom zrakom sunca sve je bliže. Već možemo čuti šum mora i miris borova na Bijeloj kući koji se miješa s mirisom sprejeva, a tim senzacijama od danas možete priključiti i zvuk koji dopire s pozornice festivala s najboljom atmosferom na Jadranu!

Objavljena su prva glazbena i DJ imena koja će ove godine od 25. do 27. srpnja nastupiti u Bolu na Braču - Vojko V, High5 i Buntai zaduženi su za večernje izuvanje iz japanki, a pridružit će im se i DJ-i Oliver, Tikach, Niki Peducci, Nina Davis, Traples i Lil Cut Wrist.

Vojko V sa svojim Porinom nagrađenim albumom "Vojko" vraća se u Bol, a svi koji su bili prošle godine znaju da se ovaj nastup ne propušta i da, iako je festival i dalje besplatan, postoji mogućnost da neće svi stati u Bijelu kuću. Iako je riječ o hip-hop festivalu, atmosfera uvijek priliči najboljim punk festivalima - dočekajte Vojka u prvim redovima!

Bez High5 Graffiti na Gradele ne bi imao smisla - to nije samo floskula, gospoda su u Bolu svako izdanje, Bol je njihova ljetna rezidencija, a svi susjedi već odavno znaju svaki lajn "Mama napokon sam uspio", "Žene gazele", "Kaj kaje" i "Otrova u čaj". Da su kućni bend dokazuje činjenica da ih organizatori ove godine nisu uopće službeno pozvali jer za to nema potrebe - dok je High5-a bit će i GNG-a; dok je GNG-a, High5 je živ!

Buntai su također stari znanci, momci znaju gdje se u Bolu mogu okupati bez bliceva paparazza, a jedina stvar koju ne kriju je da na i pred pozornicom pripremaju kaos. 

24.04.2019. 17:01:00
http://metro-portal.hr/vojko-v-high5-i-buntai-prva-imena-8-graffiti-na-gradele/118155/