« Seks
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
NEMOJTE IH RAZOČARATI

Kako muškarci griješe u krevetu?

Većina žena ionako nema prevelika očekivanja - sve što traže od vas je malo truda i pažnje

Pripazite što radite u krevetu
Pripazite što radite u krevetu (Arhiva)
Više o

sex

,

seks

,

muškarci i žene

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

seksualni odnos

,

spolnost

,

dobar seks

,

ljubavni odnosi

,

seksualne greške

,

duljina penisa

Tragično je kad za veličanstvene stvari treba tako malo, a čovjek se ne želi potruditi. To je čest slučaj s muškarcima u krevetu. Opravdanja jednostavno ne postoje. U redu, umor, posao, bolest i slične izlike često su opravdane, ali ne uvijek. Seks je umjetnost u kojoj ne smije biti mehanike i rutine. Ako se pronađete u narednim opisima, možda je vrijeme da malo promislite o tome je li vaša dama zadovoljna žena.

Hoćeš li se seksati sa mnom?

Nema ništa privlačno u takvom pitanju upućenom ženi koja vam je zgodna. Dobar ljubavnik ne pravi takve pogreške već bez direktnog pitanja zna dobiti što želi. Nešto potpuno jednostavno poput dubokog i nježnog pogleda ili dodira njenog koljena bit će učinkovitiji način da i vi dobijete ono što želite.

Ruka tako, noga tako

Svaka se vatra ugasi ukoliko je ne raspirujemo. Razlog zbog kojeg su stvari na početku veze bile tako uzbudljive i vruće je to što niste znali što očekivati. Želite li održati vatru među vama pobrinite se da svako toliko uvedete neki novitet u vaš krevet. Seks ne smije biti po rasporedu i planu - budite maštoviti i inovativni.

Unutra pa van ili pumpaj, pumpaj

Većina žena se slaže da je mehanički seks bez osjećaja dosadan. Niti jedna žena ne želi da se s njom ophodi kao da je lutka na napuhavanje. Vaša partnerica je živo biće koje zaslužuje trud i poštovanje. To ne znači da vam svaki seks mora biti nešto što će vam pomutiti razum, ali se potrudite barem jednom tjedno priuštiti sebi i njoj nešto posebno. Budite ljubavnik njenih snova - ako to ne želite, naići će netko tko će to htjeti i moći.

Romantika nije za mene

Ako želite da vaša partnerica bude zadovoljna s vama, točka na i neka bude romantičnost. Jednostavne romantične geste bit će dovoljne da vam se preda u cijelosti. Napišite joj ljubavni sms u kojem ćete napisati zašto ne možete bez nje, što biste učinili za nju, napišite joj što da obuče i kako da vas dočeka. Pripremite joj romantičnu večeru uz svijeće; zvuči smiješno, da, ali to stvarno pali.

Svaki dan na istom kauču

Ako je vaša partnerica zapamtila svaku točkicu s vašeg stropa i svaki zvuk federa, vrijeme je da malo promijenite lokaciju. Priuštite si vruće trenutke pod tušem, u autu, na osamljenoj plaži, u šumi... Mogućnosti su beskonačne...

Zavjet šutnje

Pretjerano ponavljanje istih fraza i riječi postaje dosadno. Nakon nekog vremena oboje možete postati šutljivi i ne znati o čemu razgovarati. Pravi izbor riječi kod žena može imati dobar učinak. S partnericom dijelite svoje osjećaje ma kakvi oni bili - žene vole razgovarati. Iskrenih komplimenata nikad dosta!

Nisam tip za novosti

Prepustite se svojim najdubljim željama i iz misli pređite na djela. Ako želite obnoviti i pojačati seksualnu privlačnost prepustite se novim položajima, dijelite svoje fantazije, mijenjajte uloge, začinite svoj seksualni život. Neka vas ne plaše novosti u kojima ćete oboje uživati.

Ne opterećujte se previše, većina žena ionako nema prevelika očekivanja, Sve što traže od vas je malo truda i pažnje. Nemojte ih razočarati!

13.11.2012. 20:40:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    1
    14.11.2012. 00:30
    kako netko dobro piše tekst, izvrstan pristup.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh