« Seks
objavljeno prije 14 godina
SEKSI POMAGALA

Ekološke seksualne igračke - uživajte i ne zagađujte

Zabavite se uz vibratore koji ne troše energiju, prstene za penis koji imaju štedne baterije i jestivo donje rublje

Kondom banana
Kondom banana (Shutterstock)
Više o

vibrator

,

kondomi

,

samozadovoljavanje

,

ekološki proizvodi

,

iPod

,

seksualne igračke

,

john keats

Zaštita okoliša sve više se nameće kao nužnost za očuvanje našeg životnog prostora pa su se i proizvođači seksualnih pomagala polako počeli okretati održivim proizvodima. I zeleno može biti seksi! Poslužite se igračkama koje dolaze iz same prirode ili su izrađene od recikliranih materijala te ne troše dragocjenu energiju za vrijeme korištenja:

Fair trade kondomi
Zaštita bi trebala prethoditi svakom seksualnom činu. Prezervativ marke 'The Hot Rubber' prvi je kondom na svijetu koji je proizveden od prirodnog lateksa dobivenog iz tzv. fair trade trgovanja. Poduzeće koje ga proizvodi, pored toga, sponzorira brojne društveno odgovorne projekte.

Jestive gaćice
Donje rublje od bombona slatka je zabava za nju i njega. Gaćice su ekološke jer ih se nakon nošenja ne mora prati čime se štedi energija i voda.

>>Vibrator ne možete nadmašiti - zato mu se pridružite

Tor - prsten za muškarce
Jedna baterija prstena Tor koji muškarce dovodi do ludila traje koliko i 10.000 jednokratnih prstena za penis, što ga čini isplativom i održivom investicijom. Osim što šteti energiju, Tor (na slici lijevo) stimulira penis u šest različitih brzina.

Erotski anđeo
"Earth Angel" (na slici desno) je prvi ekološki vibrator koji se pojavio na tržištu. Nema baterije pa ga se prije korištenja treba 'navinuti' - četiri minute navijanja dostatne su za 30 minuta samozadovoljavanja.

prsten za penisvibrator

Pera
Majka priroda također nudi jednu uzbudljivu vlastitu igračku. Pera se nerijetko u filmovima koriste u romantičnim, ljubavnim scenama, a do uzbuđenja dovode i milijune parova koji njima međusobno maze erogene zone.

Solarni vibrator
Vibrator SolaVibe, koji je kao stvoren za ljetne mjesece, dolazi s vlastitom malom solarnom ćelijom. Uređaj se u potpunosti može reciklirati, a duljina trajanja užitka ovisi o tome koliko ste ga dugo ostavili na suncu.

Glazbeni vibrator
OhMiBod je seksi dodatak iPodu. Potrebno ga je priključiti u mp-3 player i onda uživati u glazbi i vibriranju.

>>10 mitova o masturbaciji

23.06.2010. 12:47:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ciro
    23.06.2010. 13:36
    zanimljivo, jos kad bi se to moglo kod nas nabavit...
  2. avatar
    mala_ivancica
    23.06.2010. 15:32
    da, baš zanimljivo :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh