« Putovanja
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
PREKRASNO

Bazeni iz snova

POGLEDAJTE SLIKE – U nekim hotelim je bazen sastavni dio ponude, dok je u drugima doživljaj za sebe

Više o

bazen

,

hoteli

,

bazeni

,

Ritz Carlton

,

potres u Hrvatskoj

,

Mujo

,

obnovljivi izvori energije

,

Kestutis Kasparavičius

Portal Tripadvisor proglasio je hotele diljem svijeta koji imaju najbolje bazene. Prikupio je više od 30 milijuna ocjena i obavio imena onih koji se nalaze na samom vrhu.

Hotel Caruso nalazi se oko 60 minuta vožnje od Napulja i 300 metara iznad razine mora u prekrasnom mjestu Ravello. Najjeftinija soba košta 530 eura pa u hotel redovito dolaze slavni gosti od Alicie Keys do Roda Stewarta.

Odmaralište Banyan Tree ubraja se među najluksuznije smještaje na Sejšelima. Integrirano je u prirodu i nudi ukupno 60 privatnih vila s bazenom, a ukoliko gostima dosadi odmaranje i kupanje mogu unajmiti hotelski katamaran i otoći na izlet.

Wellness hotel Blue Lagoon Clinic u Grindaviku na Islandu udaljen je samo 600 metara od poznate Plave lagune. Pored klasičnog tretmana s morskom vodom obogaćenom mineralima, gostima se nude izleti ispod i iznad morske površine.

Spektakularan luksuzni hotel u Dohi lanca Ritz Carlton smješten je direktno uz more, ali nema vlastitu plažu. Arhitekt je stoga posebnu pozornost obratio vanjskom bazenu koji na nekoliko mjesta ima integrirane vodopade, dok u unutrašnjosti na rekreaciju poziva 25-metarski bazen.

U Omanu se temperatura zraka ljeti redovito penje iznad 40 stupnjeva Celzijevih, a za osvježenje u Six Senses Zighy Bay odmaralištu zadužen je ogroman bazen s kojeg se pruža prekrasan pogled. Za goste koji žele ostati nezamijećeni postoje privatni bazeni u svakoj od 82 vile.

Hotel s četriri zvjezdice na grčkom Santoriniju, Hotel Perivolas, odlično se uklapa u bijelo-plavu atmosferu koja vlada na otoku. Apartmani se mogu iznajmiti za 210 eura po osobi.

23.05.2011. 07:45:00
    
skrolaj na vrh