« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SVE SE VIDI

Pročitajte njegov i njezin govor tijela

Saznajte što znači kad žena prekriži noge i nagne se prema vama ili kad muškarac podigne obrve ili dodiruje svoje lice

(Shutterstock)
Više o

žene

,

govor tijela

,

muškarci

,

privlačnost

Muškarci i žene su na neki način programirani da šalju fizičke signale kad im se netko svidi. Upravo zbog toga je velika prednost prepoznati takve signale i znati što oni zapravo znače. Time si možemo skratiti muke i vrlo brzo znati imamo li uopće kod neke osobe šanse...

Ona

Kontakt očima

Često se kaže da su oči ogledalo duše, a često se u njima vidi i kakve su nečije namjere. Žene vrlo često koriste svoje oči u zavođenju, i to im vrlo često upali. Kad stvori kontakt očima koji traje duže od običnog brzog pogleda, znači da je zainteresirana. Ako pak pogleda muškarcu duboko u oči, daje mu do znanja da ga smatra najšarmantnijom osobom u sobi.

Prekrižene noge

Muškarci imaju razloga za sreću kad žena prilikom križanja nogu onu koja je na vrhu pokazuje u muškarčevom smjeru - to znači da im se on sviđa. Križanje nogu označava nervoznu ili prvokativnu gestu. Često žene jednostavno moraju prekrižiti noge kad je pokraj njih osoba koja im se sviđa.

Prekrižene ruke

Za razliku od nogu, križanje ruku može imati mnogo značenja. Prekrižene ruke uglavnom su znak ranjivosti, ali žene na taj način i pokazuju da ih netko ne zanima i ne žele ga kraj sebe. Osim toga, prekrižene ruke preko prsa su pametan način za privlačenje pozornosti.

Naginjanje

Ako se žena svojim tijelom naginje prema muškarčevim ramenima, ne samo da joj se on sviđa, nego je vrlo vjerojatno da je u njega strastveno zaljubljena! Ako se pak potpuno nasloni na muškarca, znači da ga smatra pouzdanim i da mu vjeruje.

On

Obrve

Žene bi više pozornosti trebale obraćati na muškarčeve obrve koje, ako su blago podignute, otkrivaju da mu se netko sviđa i on to zapravo vrlo otvoreno pokazuje. Taj pokret traje mali dio sekunde ali muškarci to rade nesvjesno niti ne znajući što time otkrivaju.

Odmjerava vas

Naravno da muškarci cijelo vrijeme ''skeniraju'' i to rade vrlo očito. Jer, najbolji način da nekome daju do znanja da im je privlačan je odmjeravanje tijela. Tako vam indirektno govori da o vama razmišlja kao o seksualnom partneru.

Ruke na tijelu

Ako vas muškarac rukama dodiruje, pa makar i samo na trenutak, to znači da želi privući pažnju na sebe i svoj fizički izgled. Važno je i obratiti pažnju gdje vas dodiruje, jer većinom muškarci ciljaju na dio tijela koji im najviše znači ili koji ima se na nekome najviše sviđa.  

Njegovo lice

Jedan od načina na koji njegovo tijelo govori o njemu je u načinu na koji dodiruje svoje lice. Takvi pokreti su mješavina nervoze i uzbuđenja a vrlo rijetko ih muškarci mogu kontrolirati.

18.09.2014. 18:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh