« Život
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
ZVJEZDANA PREDODREĐENOST

Kako se ljube horoskopski znakovi?

Saznajte kakve vještine ljubljenja krase pojedini horoskopski znak i odaberite onoga tko vam najviše odgovara

poljubac horoskop
poljubac horoskop (Shutterstock)
Više o

horoskop

,

ljubljenje

,

horoskopski znakovi

Ako vas zanima kako se ljubi određena osoba ovisno o horoskopskom znaku kojem pripada, onda ste na pravom mjestu. Nastavite čitati i odaberite znak čiji vas stil ljubljenja najviše privlači.

Ovan

Ovan je znak impulzivne osobnosti koji se uznemiri i na najmanji signal. Prije nego se okrenete bit ćete u njegovom zagrljaju, ukoliko mu se sviđate. Muškarci rođeni u ovom znaku slove za prave majstore u ljubljenju.

Bik

Ukoliko bikovi nešto žele, potrude se da to i dobiju. Bik se mirno i opušteno upušta u zavođenje; prvo će vas zavesti, a zatim će se njegova strast rasplamsati u trenutku. Budite spremni na strastveni poljubac kada se najmanje nadate.

>> Saznajte što vam zvijezde predviđaju za ovaj mjesec, tjedan i dan

Blizanac

Muškarac rođen u znaku blizanca će vam neprekidno govoriti i više ga nećete moći pratiti. On će od vas tražiti jasan znak kako bi se osjetio dovoljno hrabrim da vas poljubi. Njegov poljubac će biti nježan i sramežljiv što će vas ludo uzbuditi i pa ćete željeti još. 

Lav

Većina muških lavova su kraljevi zavođenja. Okupirat će vašu pažnju i obasipat će vas prvo slatkim riječima, a kada uvide da ste podlegli njihovoj privlačnosti, napast će vas bez milosti i obasipat vas divljim i strastvenim poljupcima.

Djevica

Muškarac rođen u znaku djevice je promišljen i suzdržan; zato će vam se njegov prvi poljubac činiti hladan i bez strasti. On će čekati vašu reakciju kako bi bio siguran u svoj postupak, a kada se opusti bit će pravi vulkan.

Vaga

Muškarac rođen u znaku vage, će vas vrtjeti oko prsta sve dok ne izgubite glavu. Poljupci su mu nadasve romantični, gotovo filmski.

Škorpion

Škorpioni slove za teške osobe, ali u ljubljenu im nema sličnih. Napast će vas bez oklijevanja i ljubit će vas odlično i samosvjesno, a ukoliko se ne budete opirali, vjerojatno će vam pokazati sve svoje čari.

Strijelac

Strijelci su izuzetno radoznali i ustrajni. Ukoliko mu se svidite, odmah će krenuti u akciju. Njegov poljubac bit će Napoleonov osvajački pohod - poslije prvog napada će se odmaknuti i pričekati vašu reakciju. Ukoliko uoči da ima dobre mogućnosti za pobjedu, potom će vas napasti sa svim raspoloživim oružjem.

Jarac

Muškarci rođeni u ovom znaku su na samom početku suzdržani i skromni. Prije nego učine sljedeći korak žele se uvjeriti kakve su im mogućnosti za uspjeh. Jarčevi poljupci su vrlo promjenjivi kao što je i on sam. Ponekad su mu poljupci mlaki i bez strasti, no ukoliko ga malo uzbudite, ljubit će se s vama do sljedećeg dana.

Vodenjak

Vodenjaci su vrlo temperamentni, jako vole avanture. Svoje vruće poljupce će dijeliti s vama kada to budete najmanje očekivali. S vodenjakom vam sigurno neće biti dosadno, stalno će vam se činiti da vas ovako dobro nikad prije nije ljubio.

Ribe

Muškarac rođen u znaku ribe je poprilično neodlučan, za njega je romantika na prvom mjestu. Pobrinut će se za svijeće i romantiku te će vam gledati duboko u oči. Njegovo nježno i osjećajno ljubljenje će vam svakako ispuniti sve želje.

Rak

Muškarci rođeni u znaku raka vole nježnost i vole žene. Poljubit će vas spontano i suptilno tako da ćete se osjećati kao princeza. Njihovi poljupci su nježni i nikada ne prestaju.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

03.07.2010. 19:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh