Vic dana
Koji razlozi stoje iza razvoda? Pixabay
VIC DANA

Problemi s krizom srednjih godina

objavljeno prije 1 mjesec

Gledam ja tako svoju ženu s kojom sam proživio 25 godina braka i kažem ja njoj: - Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina ljeposta

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Mujo i Fata započeli svađu oko neke sitnice, i kako to obično biva, postaje sve žučnije i glasnije. Fata se izdere na Muju: - Sve pare trošiš na alkohol! Mujo odvrati: - A… više »

VIC DANA

Kako priopćiti Muji loše vijesti

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Dođe Haso do Muje i vidi se da mu je neugodno, ali ipak provali: - Mujo, bolan, imam dvije vijesti, jednu lošu i jednu još lošiju, koju 'š prvo? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo s bivšom

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Mujo pozvan na zabavu kod Hase, pa se on lijepo sredi i ode sam, bez cure. Nakon što je pola sata lunjao kućom i razgovarao s poznatima, dođe do kuhinje po pivu kad tamo Fata, njegova… više »

VIC DANA

Mujo kao šef... u kući ;)

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mujo dolazi kući lagano pijan, zaudara na ćevape i rakiju. Fata ga dočeka s valjkom za tijesto u ruci i počne ga mlatiti iz sve snage. Mujo izbjegava udarce, ali kad je postalo opasno,… više »

VIC DANA

Mujini problemi s Hasom

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i razgovaraju o svemu i svačemu, i nakon nekoliko rakijica tema se prebaci na brak. Mujo se pohvali: - E moj Haso, ja sa svojom ženom nisam spavao prije braka, a… više »

VIC DANA

Ljubav na prvi pogled...

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Mujo hoda ulicom i zaustave ga dvije zgodne djevojke. Predstave se i kažu mu da provode anketu o ljubavi i da li bi im mogao odgovoriti na pitanja. Mujo se složi i one ga upitaju: - Gospodine… više »

VIC DANA

Fata i bacanje karata

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Fata ode na sajam kod gatare da vidi što je čeka u budućnosti. Uđe u šator, stara Ciganka baci karte i počne govoriti: - Vidim slovo z, bit ćeš zdrava- Vidim slovo p, bit… više »

VIC DANA

Mujo pokušava nagovoriti Fatu na seks

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Mujo se uvečer u krevet nakon što je odgledao sve što je htio na televiziji, a Fata već debelo sprava. Muji došlo milo, pa lagano gurne Fatu: - Fato ... Fata se samo… više »

VIC DANA

Zanimljive izreke o hrani

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

"Brige se lakše ispiru juhom."Židovska izreka "Hrana ima važnu ulogu u pravilnoj prehrani."Fran Lebowitz "Čini se da je glavni postulat nutricionista: ako ima dobar okus, loše… više »

VIC DANA

Kad se Fatu ulovi, a ona spremna ;)

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mujo dođe kući s posla, ulazi u spavaću sobu, kad tamo Fata leži na krevetu sva crvena i zadihana. Mujo je pogleda i zabrinuto upita: - Fato, što ti je, što dišeš… više »

VIC DANA

Mujo i razgovor o muhama

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Mujo i Haso sjede u lokalnom kafiću, i pohvali se Mujo nakon nekog vremena. - Ubio sam danas pet muha, dvije muške i tri ženske! Haso ga pogleda zbunjeno i upita: - Bolan Mujo, kako… više »

VIC DANA

Fata i kontracepcija

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Fata sjela s jaranicama na kavu i, kako to već obično biva, nakon muževa sljedeća je tema seks. Za par minuta Munevera upita Fatu kakvu kontracepciju koristi, a ova ispali k'o iz topa: … više »

VIC DANA

Mujo, Haso i smak svijeta

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i nakon par rundi Haso ga upita: - Što bi ti napravio kad bi bio smak svijeta? Na to će Mujo: - Čuj, otiš'o bi kući, spakov'o ženu, djecu, kofere… više »

VIC DANA

Zgodan vic o pravnicima

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Odliče se mladi par vjenčati, no nekako dođe do ogromne nesreće i oboje poginu pred vjenčanje. I sad oni su u raju i pitaju svetog Petra bi li se mogli vjenčati, to bi im puno značilo,… više »

skrolaj na vrh