Vic dana
VIC DANA

5 najboljih fora za prvi april

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

1. Sveučilište u Cambridgeu Ovo je sjajno! Šaljivci s prestižnog sveučilišta na vrata WC-a stavili su čitač kartice uz napomenu da čitač od danas prepoznaje i glasovne… više »

VIC DANA

Uskršnji vicevi... mogu i oni, jel'da?

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Uskrs jest blagdan, naravno.... no, može se i malo viceva napraviti na tu temu ;) ----------------------------------------------------- Na vratima Raja pojave se tri plavuše i Sv.… više »

VIC DANA

Mujo odveo Fatu u kino

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Mujo, Haso i Fata krenuli u kino gledati ratni film. Mujo i Fata sjednu jedan kraj drugoga, a Haso je dobio kartu odmah u redu iza njih. Gledaju oni tako film, kad Fata odjednom šapne… više »

VIC DANA

Plavuša i križaljka

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Plavuša se dosađuje na poslu i naleti u jednom uredu na hrpu križaljki... pa krene riješavati, evo što je riješila: Ženin brat (5 slova) - JOSIP Neizlječiva bolest… više »

VIC DANA

Par kratkih o plavušama

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Dvije plavuše razgovaraju i jedna kaže: - Da, zaboravila sam ti reći, jučer sam napravila test na trudnoću. Druga je zabrinuto pogleda i pita: - I, kakva su pitanja, teška?… više »

VIC DANA

Mujo nakon burne noći...

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Mujo guzi cijelu noć, pa ujutro primjeti sliku nekog zgodnog muškarca na noćnom ormariću i zabrinu se i upita: - Ovo je tvoj suprug? - upita nervozno. - Ne, ludice ... - odgovori ona… više »

VIC DANA

Kako spasiti Fatin infarkt?

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Mujo dolazi kući s posla, ulazi u spavaću sobu, kad tamo Fata leži na krevetu sva crvena i zadihana. Mujo je pogleda i zabrinuto upita: - Fato, bona, šta t' je, što… više »

VIC DANA

Mujo i slikarski pokušaji

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Mujo naslikao svoju prvu sliku, pa ju donio u obližnju galeriju da je ponudi za prodaju. Gleda vlasnik galerije i kaže: - Nije loša, a kako se zove? - Haso u Zenici - kaže Mujo. -… više »

VIC DANA

Plavuša radi u trafici

objavljeno prije 23 dana i 4 sata

Plavuši baš i ne ide faks, pa odlučio pauzirati godinu i zaposli se u trafici. Čim je došla u svoju prvu smjenu na trafiku dođe zgodan frajer i naruči: -Tri kondoma,… više »

VIC DANA

Plavuša i opasna vožnja

objavljeno prije 24 dana i 4 sata

Plavuša sjela za volan i ubrzo krivuda ona cestom, lijevo - desno ugrožavajući sav promet te ju zaustavi policajac. - Pa dobro, gospođo, zašto vozite tako nemarno? - Oprostite,… više »

VIC DANA

Mujina varijanta recesije

objavljeno prije 25 dana i 4 sata

Haso sreo Muju nakon 20 godina i sjednu oni u kafanu pa pričaju što se sve dogodilo otkad se nisu vidjeli. Haso krene s pričom, sluša ga Mujo, klima glavom, niže rakiju za… više »

VIC DANA

Mujo na mostu

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Mujo sjedi na mostu, gleda u vodu i neutješno plače. Dolazi Haso, i kad ugleda tužnog Muju stane kraj njega i upita: - Bolan Mujo, što plačeš? Mujo mu tužno odgovori: -… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina guza

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Mujo dođe jedan dan kod hodže i zamoli ga za razgovor. Hodža ga odvede u kuću, natoči kavu i upita: - Reci, Mujo, što te muči. Muji neugodno, ali ipak skupi hrabrosti i kaže: - Hodža,… više »

VIC DANA

Mujo na ispovjedi u crkvi

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Mujo jedan dan u dolazi u crkvu i zamoli svećenika da ga ispovijedi. Svećenik se isprva nećka, govoreći da on ispovijeda samo svoje vjernike, ali kad je Mujo navalio, on popusti, sjednu u… više »

VIC DANA

Mujo na pikniku s Hasom

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Mujo i Haso otišli na piknik. Nakon što su pronašli dobru livadu, izvale se na deku i lagano zameze i popiju. Kad su se namirili, legli su na leđa i zapjevali. Nakon… više »

skrolaj na vrh