Vic dana
VIC DANA

Mujo i bosanski seks

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i razgovaraju o svemu i svačemu. Nakon par piva, Mujo se zamisli, nasmije i reče Hasi: - Bolan Haso, znaš što sam jučer čitao u novinama? Haso zaklima… više »

VIC DANA

Mujo sreće Isusa... razmislite sami ;)

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mujo šeta čaršijom usred noći, kad izleti neki tip u bijeloj haljini i sve nešto gleda zbunjeno oko sebe. Mujo ga gleda i sažali mu se onako odrpanom, pa kako je bio sam… više »

VIC DANA

Kad plavuša slaže puzzle

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Plavuša zove svog dečka nakon povratka iz dućana, nadajući se da će joj moći pomoći: - Čuj, kupila sam puzzle i ne mogu ih nikako složiti. Dečko uzdahne i upita: - A što je… više »

VIC DANA

Kad plavušu vara muž...

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Dvije plavuše na kavi, a jedna od njih tužno miješa kavu. Druga se zabrine pa je upita: - Zašto si tužna, što se dogodilo? Ova nevoljko odgovara: - Ma pusti,… više »

COOL

Fata i pas

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Fata dođe kući s posla i već s vrata govori: - Ma gdje si ti, frajeru, kako sam te zažel'la, dođi 'vamo da te zagrlim... Pogleda ona sa strane i uzdahne: - A, Mujo, i ti 's doš'o… više »

VIC DANA

Mujo na operaciji povećanja penisa

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Mujo se nakon dugog nagovaranja odlučio na operaciju povećanja penisa jer mu Fata stalno zanovijeta da mu nije dovoljno velik. Naruči se on kod kirurga, dođe dan operacije, legne Mujo na… više »

Koji razlozi stoje iza razvoda? Pixabay
VIC DANA

Problemi s krizom srednjih godina

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Gledam ja tako svoju ženu s kojom sam proživio 25 godina braka i kažem ja njoj: - Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina ljeposta

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Mujo i Fata započeli svađu oko neke sitnice, i kako to obično biva, postaje sve žučnije i glasnije. Fata se izdere na Muju: - Sve pare trošiš na alkohol! Mujo odvrati: - A… više »

VIC DANA

Kako priopćiti Muji loše vijesti

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Dođe Haso do Muje i vidi se da mu je neugodno, ali ipak provali: - Mujo, bolan, imam dvije vijesti, jednu lošu i jednu još lošiju, koju 'š prvo? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo s bivšom

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Mujo pozvan na zabavu kod Hase, pa se on lijepo sredi i ode sam, bez cure. Nakon što je pola sata lunjao kućom i razgovarao s poznatima, dođe do kuhinje po pivu kad tamo Fata, njegova… više »

VIC DANA

Mujo kao šef... u kući ;)

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Mujo dolazi kući lagano pijan, zaudara na ćevape i rakiju. Fata ga dočeka s valjkom za tijesto u ruci i počne ga mlatiti iz sve snage. Mujo izbjegava udarce, ali kad je postalo opasno,… više »

VIC DANA

Mujini problemi s Hasom

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i razgovaraju o svemu i svačemu, i nakon nekoliko rakijica tema se prebaci na brak. Mujo se pohvali: - E moj Haso, ja sa svojom ženom nisam spavao prije braka, a… više »

VIC DANA

Ljubav na prvi pogled...

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Mujo hoda ulicom i zaustave ga dvije zgodne djevojke. Predstave se i kažu mu da provode anketu o ljubavi i da li bi im mogao odgovoriti na pitanja. Mujo se složi i one ga upitaju: - Gospodine… više »

VIC DANA

Fata i bacanje karata

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Fata ode na sajam kod gatare da vidi što je čeka u budućnosti. Uđe u šator, stara Ciganka baci karte i počne govoriti: - Vidim slovo z, bit ćeš zdrava- Vidim slovo p, bit… više »

VIC DANA

Mujo pokušava nagovoriti Fatu na seks

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Mujo se uvečer u krevet nakon što je odgledao sve što je htio na televiziji, a Fata već debelo sprava. Muji došlo milo, pa lagano gurne Fatu: - Fato ... Fata se samo… više »

skrolaj na vrh