Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujino vjenčanje iz ljubavi

objavljeno prije 14 sati

Napokon Mujo odluči odvesti Fatu pred oltar, pa se na piru Fata pravo uneredi, tako da ju je Mujo odnio u hotelsku sobu. Budi se ona ujutro, glava k'o balon, a Mujo sjedi za stolom u… više »

VIC DANA

Mujo i njegova plaća

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Otvara Mujo vrata od kafane i odmah s vrata naručuje rakiju i sjeda za stol, kad ga Haso zbunjeno upita: - Mujo, bolan, pa danas je bila plaća, kako to da nisi zavrtio rundu k'o… više »

VIC DANA

Mujine pošalice nakon seksa

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Mujo i Fata seksali se cijelu večer, pa kad su iscpljeni legli jedan kraj drugoga, privije se Fata uz Muju pa ga pita maznim glasom: - Mujo moj, kakve ti žene više voliš, lijepe… više »

Lav, životinja
VIC DANA

Zašto je lav kralj životinja... po Muji, naravno...

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Sjedi Mujo u kafani i slaže rakijice jednu za drugom, kad ga pitaju sa susjednog stola: - Mujo, bolan, koja je najjača život'nja na svijetu? Mujo odgovori k'o iz topa: - Lav! Zbunjena ekipa… više »

VIC DANA

Mali Mujica i šišanje

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Fata uleti u kuhinju i pozove malog Mujicu: - Muj'ce, diž' se, ideš na šišanje... Mujica uzdahne: - Al' mama... jučer sam vadio zub... naveče' si m' rezala nokte... … više »

VIC DANA

Fatine omiljene sapunice

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Fata zasjela s s jaranicama na kavu, kad nakon nekog vremena krene priča o sapunicama, pa nakon što su ih sve pretresle, Habiba ispali: - Men' su najdraže turske, one uvijek imaju… više »

VIC DANA

Stari Mujo i seks

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Mujo, već onako u dobrim godinama, sjedi pred kućom i lagano kafeniše, kad naleti susjed Haso i sjedne da malo popričaju. Nakon prve kave Haso upita Mujo: - Jel', bolan, Mujo, oprosti… više »

VIC DANA

Kad Mujo pije...

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Mujo se vozi kući iz kafane i sto metara pred kućom zaustavi ga patrola. Policajac mu pokaže da spusti prozor i zatraži dokumente. Gleda on Mujine papire pa Muju, pa ga na kraju upita: -… više »

VIC DANA

Mujo majstor seksa

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Ulovio Mujo novu žensku, doveo je kući i guzi je guzi.., a ona vrišti dahće viče: - To, to, bravo majstore ! ... Traje to dva, tri dana, pa kad je Mujo skočio do trafike po… više »

VIC DANA

Mujica na moru

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Malog Mujicu babo odveo na more, pa kad su došli na plažu dotrči do njega Mujica za jedno pola sata i počne ga moliti: - Babo, babo, de m' kupi dušek na… više »

VIC DANA

Kad Fata ode od kuće...

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Dođe Mujo kući pijan u sitne sate i krene po još jedno pivo u frižider prije spavanja, kad na frižideru poruka od Fate: - Mujo, ovo ne funkcionira, dosta mi je, ot'šla sam kod… više »

VIC DANA

Kako Mujo prosi Fatu u kafani

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Mujo zasjeo za šank u kafani i reda rakijice jednu za drugom i nakon nekog vremena već se dobro napio, ali naručuje i dalje, pjeva i razgovara s gostima. Nakon nekog vremena počne… više »

VIC DANA

Mujino zavođenje Fate

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Sjednu Mujo i Fata na klupi u parkiću, pa Mujo nabaci zavodničku facu i dubokim glasom upita Fatu: - Fato, bona, vidiš one zvijezde? Fata umilno odgovori - Vidim! Mujo nastavlja: - A… više »

VIC DANA

Baka u dućanu

objavljeno prije 14 dana i 14 sati

Baka uđe u dućan u Bosni i s vrata ispaljuje prodavačici: - Daj mi, curo, jedan Jadro keks, jedan litar soka od narance, kilu šećera i kutiju cigara! Prodavačica sve stavi na pult i… više »

VIC DANA

Muji problemi u krevetu

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Mujo se kasno vraća kuci, ulazi u krevet i počne da se gura uz Fatu... - Mujo, bolan - kaže mu Fata - trenutno ne mogu... Mujo uzdahne na glas: - Ma šta vam je danas, kao da ste se sve… više »

skrolaj na vrh