Televizija
POTEZ

Disney kreće putem HBO-a i Netflixa

objavljeno prije 7 godina

Medijska korporacija Walt Disney planira pokrenuti vlastite on-line streaming usluge za filmove, show i sportske programe, u pokušaju da dopre do digitalnih gledatelja koji su odustali… više »

TLC

Izbor iz programa TLC-a za tjedan 07.08. – 13.08.

objavljeno prije 7 godina

PONEDJELJAK, 07. KOLOVOZA 2017. 19.00 Velika nevjera: Epizoda 19 (Alta Infedeltà: Episode 19) Kako se ponašaju prezreni ljubavnici kad otkriju da ih je partner izdao? Ova… više »

DISCOVERY

Izbor iz programa Discovery Channela za tjedan 07.08. - 13.08.

objavljeno prije 7 godina

PONEDJELJAK, 07. KOLOVOZA 2017. 20.00 Goli i prestrašeni (Sezona 3): Prokletstvo močvare (Epizoda 5) (Naked And Afraid: Curse Of The Swamp) Bivši se sudionik vraća da bi se… više »

SJAJNO!

Will i Grace ponovno na malim ekranima

objavljeno prije 7 godina

Serija 'Will i Grace', televizijska komedija zaslužna za uvođenje homoseksualaca u 'mainstream' pop kulturu mnogo prije nego što su istostopolni brakovi postali legalni, vraća se ove… više »

GOT

Hakeri u nedjelju objavljuju novu epizodu Igre prijestolja

objavljeno prije 7 godina

Grupa hakera koja je opustošila servere HBO-a najavila je da će već u nedelju na Internet pustiti novu epizodu serije Game of Thrones, prenosi Independent. HBO je priznao da… više »

TLC

Izbor iz programa TLC-a za tjedan 31.07. – 06.08.

objavljeno prije 7 godina

PONEDJELJAK, 31. SRPNJA 2017. 15.00 Mališani ljepotani: Natjecanje Intl. Fresh Faces: Cirkus (Toddlers & Tiaras: Intl. Fresh Faces: Circus Pageant) Cirkus je ispunjen ljepotom dok… više »

DISCOVERY

Izbor iz programa Discovery Channela za tjedan 31.07. - 06.08.

objavljeno prije 7 godina

PONEDJELJAK, 31. SRPNJA 2017. 20.00 Ruski put za pakao (Hell Road Russia) Upoznajte život i povijest zloglasne sibirske ceste na kojoj su na tisuće zatvorenika Gulaga, kopača zlata, vozača i… više »

Winter is coming

Možemo li očekivati spinoff Igre prijestolja?

objavljeno prije 7 godina

HBO ima četiri različite ideje za novi serijal temeljen na magičnom svijetu u kojem se odvija radnja serijala 'Igra prijestolja', no žele dobro razmisliti prije nego što donesu konačnu… više »

DISCOVERY

Tjedan morskih pasa (Shark Week) je u tijeku - finale za vikend

objavljeno prije 7 godina

Morski psi su na Discovery Channelu glavne zvijezde ljetnog programa već 29. godinu za redom. Shark Week je u punom zamahu, a veliko finale s Michaelom Phelpsom pogledajte u nedjelju. Tjedan… više »

TLC

Izbor iz progama TLC-a od 24. 7. do 30. 7.

objavljeno prije 7 godina

PONEDJELJAK, 24. SRPNJA 2017. 21.00 Medij s Long Islanda: Odustala od škole (Long Island Medium: Beauty School Drop-In) Na grupnoj seansi Theresa radi s muškarcem koji je… više »

DISCOVERY

Izbor iz programa Discovery Channela za tjedan 24.07. - 30.07.

objavljeno prije 7 godina

PONEDJELJAK, 24. SRPNJA 2017. 23.00 Phelps protiv morskog psa (Phelps Vs. Sharks) Morski psi najbrži su grabežljivci na planetu. Pogledajte što će se dogoditi kad se najbrži… više »

TLC

Nate Berkus dobio novi show na TLC-u

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Nate Berkus, dizajner interijera koji se proslavio korisnim savjetima o lijepom stanovanju  i fantastičnim makeoverima stambenih prostora u Oprah showu, ima novu televizijsku seriju.… više »

DISCOVERY

Shark Week na Discovery Channelu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Tjedan morskih pasa (Shark Week), najiščekivaniji televizijski događaj ljeta, vraća se na Discovery Channel u ponedjeljak, 24. srpnja. Morski psi su na Discovery Channelu glavne… više »

WHO?

Jodie Whittaker je novi Doctor Who

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Jodie Whittaker bit će novi Doctor Who, jedan od najpopularnijih televizijskih likova koji u svojoj, sada već trinaestoj, inkarnaciji traje 54 godina, objavio je BBC. BBC je u priopćenju i… više »

TLC

Izbor iz programa TLC-a za tjedan 17.07. – 23.07.

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

PONEDJELJAK, 17. SRPNJA 2017. 20.00 Moja čudna trudnoća: Lauren, Silvia i Katja (Extraordinary Pregnancies: Lauren, Silvia and Katja) Lauren je prije dvije godine u automobilskoj nesreći… više »

skrolaj na vrh