« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
WHO?

Jodie Whittaker je novi Doctor Who

Whittaker će glumiti 13. Doctora Whoa, znanstveno-fantastičnog putnika kroz vrijeme koji se regenerira, zbog čega se glumci mogu mijenjati u njegovoj ulozi

Jodie Whittaker - prvi ženski Doctor Who
Jodie Whittaker - prvi ženski Doctor Who (Arhiva)
Više o

Doctor Who

,

Jodie Whittaker

Jodie Whittaker bit će novi Doctor Who, jedan od najpopularnijih televizijskih likova koji u svojoj, sada već trinaestoj, inkarnaciji traje 54 godina, objavio je BBC.

BBC je u priopćenju i traileru nove sezone serije otkrio da će 35-godišnja Whittaker biti 13. Gospodar vremena. Ta je glumica najpoznatija po svojoj ulozi u kriminalističkoj drami Broadchurch (uz jednog od najomiljenijih Doctora - Davida Tennanta) i jednoj epizodi genijalne serije Black Mirror.

U Doctoru Whou naslijedit će Petera Capaldija koji svoj posljednji nastup ima u božićnoj epizodi u kojem se regenerira u novu žensku inkarnacijiu. Capaldi je glumio u seriji od 2013. godine. 

"Iznimno sam uzbuđena što ću započeti ovo epsko putovanje... sa svim ljubiteljima Whoa na ovom planetu", istaknula je glumica. 

Whittaker će glumiti 13. Doctora Whoa, znanstveno-fantastičnog putnika kroz vrijeme koji se regenerira, zbog čega se glumci mogu mijenjati u njegovoj ulozi.

Objava je izazvala oprečne reakcije fanova, a jedno je sigurno - prva epizoda imat će stvarno ozbiljnu gledanost.

17.07.2017. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh