« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
HBO GO

Premijere blockbustera 3. prosinca na HBO GO-u

Dugo iščekivani blockbusteri, „Mortal Kombat“ i „Godzilla vs. Kong“ imat će premijeru 3. prosinca na HBO GO-u

Godzilla vs Kong
Godzilla vs Kong (Arhiva)
Više o

HBO GO

,

Mortal Kombat

,

Godzilla vs Kong

Premijera filma „Godzilla vs. Kong" na HBO kanalu biti će 5. prosinca u 20.00h, dok će „Mortal Kombat" na HBO kanalu biti prikazan 26. prosinca u 20.00h.

Legende se sukobljavaju u filmu "Godzilla vs. Kong" dok se mitski protivnici susreću u spektakularnoj bitci za sva vremena, a sudbina svijeta visi o niti. Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom, a s njima je Jia, mlada djevojka bez roditelja s kojom je stvorio jedinstvenu i moćnu vezu. Ali neočekivano se nađu na putu pobješnjeloga Godzille koji pustoši sve pred sobom diljem svijeta. Epski sukob između dvaju titana - potaknut nevidljivim silama - samo je početak misterija koji leži duboko u Zemljinoj jezgri.

U "Mortal Kombatu", MMA borac Cole Young, naviknut da ga tuku za novac, nesvjestan je svoga nasljeđa i ne zna zašto je car Outworlda Shang Tsung poslao svog najboljeg ratnika imena Sub-Zero, nevjerojatnog Cryomancera, da ga ulovi. U strahu za sigurnost svoje obitelji, Cole kreće u potragu za Sonyom Blade slušajući savjet Jaxa, bojnika Specijalnih snaga koji ima istu, čudnu oznaku zmaja s kakvom je i Cole rođen. Uskoro se nađe u hramu lorda Raidena, boga i zaštitnika Earthrealma, koji pruža utočište onima koji nose oznaku. Tu Cole trenira s iskusnim ratnicima Liu Kangom, Kung Laom i odmetnutim plaćenikom Kanom. Trenira s najboljim prvacima Zemlje i priprema se za sukob s neprijateljima Outworlda u bitci velikih uloga za svemir.

02.12.2021. 12:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh