Studentski i mali sport nema sljedeće stranice
REVIJALNA TEKMA

Rukometaši zagrebačkog Sveučilišta ugostili studente iz Lyona

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Rukometna repka zagrebačkog Sveučilišta odigrala je nedavno revijalnu utakmicu s kolegama  studentima Sveučilišta INSA iz grada Lyona u Francuskoj. Premda je utakmica bila… više »

ROLANJE

Startala nova sezona Hrvatskog inline kupa

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

U nedjelju 8.5. startala je nova sezona Hrvatskog inline kupa na pisti Zrakoplovnog tehničkog centra u Velikoj Gorici. U konkurenciji rolera iz Hrvatske, Slovenije i Srbije pobjedio je… više »

PROBUDITE SPORTSKI DUH

Studenti PMF-a i studentice Prava vodeći u stolnom tenisu

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Premda se zbog financijskih problema još nije zahuktalo prvenstvo zagrebačkog Sveučilišta u akademskoj godini 2010./11., neki sportovi su  se ipak probili na… više »

NOGOMET

Počelo je Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba za sezonu 2010/11.

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Natjecanja ce biti održana  u  25 sportskih disciplina, a jedno od naj, naj već je započelo. Naime,  nogomet je i među studentskom populacijom najpopularniji, ali i… više »

SVI NA ROLANJE!

Rolerskim polumaratonom završio Hrvatski inline kup

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Prošli vikend je u Medulinu održana posljednja utrka u polumaratonu Hrvatskog inline kupa. U jakoj konkurenciji vozača iz Slovenije, Srbije i Hrvatske, dva vozača člana Inline kluba… više »

EXTREME

I Zagrebački roleri na 24 sata Le Mansa

objavljeno prije 14 godina

24 sata Le Mansa do sada je uglavnom bio poznat po čuvenim utrkama bolida, prototipova i automobilskih tvorničkih timova. No, već osmu godinu vozi se i 24 sata Le Mansa na rolama. Utrka je… više »

SKIJANJE

Uspješno održano sveučilišno prvenstvo Zagreba u skijanju 2009./10.

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Na padinama Zimskog olimpijskog centra Bjelolasica ove je subote održano prvo otvoreno sveučilišno prvenstvo grada Zagreba u alpskom skijanju. Nastupilo je 50 natjecateljica i… više »

skrolaj na vrh