Skijanje
LOGISTIČKI PROBLEMI

Val d'Isere bi mogao biti otkazan zbog nedostatka snijega

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Zbog nedostataka snijega na francuskom skijalištu Val d'Isere, utrke Svjetskog kupa koje su se trebale održati 10. i 11. prosinca mogle bi biti prebačene u američi Beaver Creek u… više »

TRENING UOČI UTRKE

Kostelić razočaran stazom u Lake Louiseu

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Najbolji skijaš svijeta Ivica Kostelić osvojio je 24. mjesto na prvom treningu spusta u kanadskom Lake Louiseu, dok je Natko Zrnčić-Dim zauzeo 45. mjesto. Na treningu su nastupila… više »

SKIJAŠKO TRČANJE

Uvjerljiva pobjeda Marit Björgen

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Norvežanka Marit Björgen pobjednica je natjecanja na 10 kilometara u norveškom Sjusjoenu, prve utrke sezone Svjetskog kupa u skijaškom trčanju, javlja Hina. Bjoergen je… više »

SVJETSKI KUP

Otkazan slalom u Leviju jer nema snijega

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Međunarodni skijaški savez (FIS) u četvrtak je otkazao utrke slaloma za Svjetski kup koje su se trebale održati u finskom Leviju 12. i 13. studenoga zbog nedostatka snijega i… više »

KRAJ KARIJERE?

Nakon nove ozlijede Palanderova karijera pod upitnikom

objavljeno prije 13 godina

Finski skijaš Kalle Palander (34) ponovno je teže ozlijedio koljeno. Proteklog vikenda na otvaranju sezone Svjetskog kupa na veleslalomu u Soeldenu stradali su mu križni ligamenti i… više »

VELESLALOM

Kostelić započeo novu sezonu sjajnim petim mjestom u Soldenu

objavljeno prije 13 godina

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je peto mjesto na prvoj ovosezonskoj utrci veleslaloma u Svjetskom kupu, koja je odražana u Soeldenu u nedjelju, s vremenom 2:23.16 i… više »

SVJETSKI KUP

Ivica Kostelić 18. nakon prve vožnje u Soldenu

objavljeno prije 13 godina

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić plasirao se u nedjelju u drugu vožnju veleslaloma, prve utrke Svjetskog kupa u Soeldenu, nakon što je sa zaostatkom od 1.70 sekundu… više »

VELESLALOM

Unatoč ozlijedi Vonn prva u Soldenu

objavljeno prije 13 godina

Amerikanka Lindsey Vonn pobjednica je prvog veleslaloma sezone održanog u austrijskom Soldenu, dok jedina hrvatska predstavnica Sofija Novoselić nije izborila plasman u drugu vožnju nakon… više »

POČETAK SEZONE

Brignone u vodstvu, Novoselić bez druge vožnje u Soldenu

objavljeno prije 13 godina

Talijanka Federica Brignone nalazi se u vodstvu nakon prve vožnje veleslaloma u Soldenu, uvodne utrke Svjetskog kupa u alpskom skijanju. Jedina hrvatska predstavnica Sofija Novoselić nije… više »

KRITIKE

Bode Miller uputio oštre kritike FIS-u

objavljeno prije 13 godina

Nova pravila koja Međunarodna skijaška federacija uvodi u sezoni 2012/13. naišla su na brojne kritike, a jedan od najžešćih protivnika slavni je američki skijaš… više »

SERGE LANG TROFEJ

Kostelić primio nagradu za najboljeg skijaša godine

objavljeno prije 13 godina

Ivica Kostelić primio je večeras u austrijskom Soeldenu primio nagradu za najboljega skijaša godine "Serge Lang trofej", piše Hina. Nagradu dodjeljuje Međunarodno udruženje… više »

PRIPREMA ZA NOVU SEZONU

Kostelić i skijaška reprezentacija počeli s treninzima u Zermattu

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Naša skijaška reprezentacija počela je pripreme za predstojeću sezonu u švicarskom Zermattu, a među njima se nalazi i prošlogodišnji pobjednik Svjetskog… više »

ZOI 2018.

Južnokorejski grad Pyeongchang domaćin ZOI 2018.

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Na svom zasjedanju u južnoafričkom gradu Durbanu, Međunarodni olimpijski odbor izabrao je južnokorejski Pyeongchang za domaćina Zimskih olimpijskih igara 2018. godine, prenosi Hina.… više »

NOVA SEZONA

Počele ljetne pripreme za Kostelića i ekipu na ledenjaku Zermatt

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Osvajač Svjetskog kupa i najtrofejniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić otputovao je sa svojim timom na pripreme za novu sezonu, piše Hina. Ljetne će pripreme Ivica održati na… više »

NAJOPASNIJI SPUST

Grugger se nakon stravičnog pada vraća na Streif

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Iako je ove godine teško pao na treningu spusta u Kitzbuehelu, austrijski skijaš Hans Grugger i dalje namjerava skijati u Svjetskom kupu i ne osjeća strah kada je u pitanju… više »

skrolaj na vrh