« Skijanje
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
NOVA SEZONA

Počele ljetne pripreme za Kostelića i ekipu na ledenjaku Zermatt

Kostelić i njegov tim pridružit će se članovima reprezentacije koji su već nekoliko dana tamo, a poseban naglasak priprema bit će na poboljšanju skijaških tehnika

Više o

Ivica Kostelić

,

svjetski kup za skijaše

Osvajač Svjetskog kupa i najtrofejniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić otputovao je sa svojim timom na pripreme za novu sezonu, piše Hina. Ljetne će pripreme Ivica održati na švicarskom ledenjaku Zermatt, jednom od rijetkih mjesta u Europi na kojem i u ovo doba godine ima dovoljno snijega.

Na već poznatoj lokaciji za ljetne pripreme već se nalaze članovi B reprezentacije Dalibor Šamšal, Matej Vidović i Sofija Novoselić, te članovi C reprezentacije Saša Tršinski, Istok Rodeš i Elias Kolega koji su na Zermattu od 2. srpnja, a sutra će im se pridružiti Natko Zrnčić Dim iz A reprezentacije, Tin Široki, Sebastian Brigović i Filip Zubčić iz B reprezentacije, te Tamara Zubčić iz C reprezentacije.

Tijekom ljetnih priprema s našim skijaškim reprezentativcima u Švicarskoj će na poboljšanju tehnike skijanja posebno raditi demonstrator Petar Sitar.

05.07.2011. 15:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh