« Skijanje
objavljeno prije 9 godina
VELESLALOM

Kostelić započeo novu sezonu sjajnim petim mjestom u Soldenu

Ivica Kostelić osvojio je peto mjesto na prvoj ovosezonskoj utrci veleslaloma u Svjetskom kupu s vremenom 2:23.16 i zaostatkom od 1.16 iza prvoplasiranog Teda Ligetyja

Fotografija vijesti
Više o

skijanje

,

Ivica Kostelić

,

svjetski kup za skijaše

,

veleslalom Solden

,

Ted Ligety

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je peto mjesto na prvoj ovosezonskoj utrci veleslaloma u Svjetskom kupu, koja je odražana u Soeldenu u nedjelju, s vremenom 2:23.16 i zaostatkom od 1.16 iza prvoplasiranog Amerikanca Teda Ligetyja (2:22.00), javlja Hina.

Drugi je u Soeldenu bio Francuz Alexis Pinturault s vremenom 2:22.29, a treći Austrijanac Philipp Schoerghofer (2:22.55).

Nakon što je prvu vožnju zbog jedne veće pogreške u prvom dijelu staze završio na 18. mjestu sa 1.70 sekundi zaostatka iza najbržeg Ligetyja, Kostelić je dugo imao najbolje vrijeme u drugoj vožnji. Od njega je tek brži bio Francuz Alexis Pintaurault, koji je prvu vožnju završio na 4. mjestu., a onda i preostala trojica. No, najbolju drugu vožnju odvozio je Kostelić i da nije bilo tako lošog plasmana u prvoj vožnji sigurno bi završio na pobjedničkom prijestolju.

Naš drugi skijaš Dalibor Šamšal nije uspio završiti prvu vožnju u Soeldenu.

23.10.2011. 14:59:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh