Nogomet
WOW!

Real na Bayern u polufinalu Lige prvaka

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Real na Bayern, Atletico na Chelsea, odlučile su kuglice na ždrijebu polufinala Lige prvaka, što znači da će Modrić i Mandžukić igrati jedan protiv drugog. Drugi polufinalni par je… više »

UFF

Izvučeni zanimljivi parovi četvrtfinala Lige prvaka

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Parovi četvrtfinala Lige prvaka nude same poslastice, jedino je što možemo reći nakon obavljenog ždrijeba u Nyonu. Očekuje nas španjolski derbi između Barce i Atletica, Real je… više »

EURO 2016

Hrvatska u skupini H kvalifikacija za EURO 2016, grupa po mjeri

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Hrvatska će u kvalifikacijama za EURO 2016. godine u Francuskoj igrati u skupini H s Italijom, Bugarskom, Norveškom, Maltom i Azerbajdžanom, odlučio je ždrijeb UEFA-e održan danas u… više »

BALLON D'OR

Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Cristiano Ronaldo uspio je prekinuti nevjerojatan niz Lea Messija i osvojiti Zlatnu loptu koju dodjeljuju FIFA i France Footbal najboljem nogometašu godine. Ove smo godine svjedočili… više »

ČISTA PETICA

Bayern osvojio i naslov klupskog prvaka svijeta

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Među 45.000 gledatelja koliko ih se našlo na utakmici finala za titulu najboljeg nogometnog kluba na svijetu, bio je i sam marokanski kralj Mohammed VI. Nakon što je klub Raja… više »

EHH ...

Što pišu ugledni svjetski mediji o kazni Šimuniću

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Mediji u SAD-u CNN, Fox News, 'Sport's Illustrated' te britanski, francuski, njemački pa i australski mediji u naslovu ističu da je hrvatski nogometaš kažnjen zbog… više »

UFFF!

Joe Šimunić dobio deset utakmica kazne

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Joe Šimunić na tužan način završava svoju veliku reprezentativnu karijeru jer mu je krovna nogometna organizacija odrezala kaznu zabrane nastupa u reprezentativnom dresu u… više »

PAROVI

Izvučeni parovi šesnaestine i osmine finala Europske lige

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Nakon izvlačenja parova osmine finala Lige prvaka na red je došla i Europska liga, gdje su kuglice donijele ništa manje zanimljive susrete. Nekoliko klubova koji još… više »

LIGA PRVAKA

Bayern na Arsenal, Barcelona na City

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Današnje izvlačenje parova osmine finala Lige prvaka donijelo je neke susrete koje možda i nismo očekivali već u ovoj fazi natjecanja, ali kuglice su takve ... Tako je na papiru sjajno… više »

SP 2014

Hrvatska izvukla Brazil, Meksiko i Kamerun

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Hrvatska nogometna reprezentacija na ždrijebu skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu izvukla je skupinu s Brazilom, Meksikom i Kamerunom. Hrvatska igra prvu utakmicu protiv Brazila… više »

SP 2014

Određene jakosne skupine za SP u Brazilu

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Određene su jakosne skupine za ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo u nogometu sljedeće godine u Brazilu, a Hrvatska se za sada nalazi u četvrtoj skupini, no kako će jednu europsku… više »

BRAVO

Hrvatska pobijedila Island i plasirala se na SP u Brazilu

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Hrvatska se plasirala u Brazil, to je jedino važno u ovom trenutku, a je li došlo do stvarne promjene u glavama to ćemo vidjeti na Svjetskom prvenstvu. Nije ovo bila spektakularna… više »

HMM ...

Jalova Hrvatska protiv fanatičnog Islanda odigrala neriješeno

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Hrvatska se s Islanda vraća s gorkim okusom u ustima, jer smo 40 minuta imali igrača više i bezbroj šansi da zabijemo gol, no sve je to bilo prilično stihijski napravljeno, a i… više »

SP 2014

Evo prvih 11 za utakmicu protiv Islanda

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Hrvatska večeras u 20 sati u Reykyaviku igra još jednu od svojih uobičajenih sudbinskih utakmica koje obilježavaju generaciju. Nakon što smo propustili Svjetsko prvenstvo u JAR… više »

EUROPSKA LIGA

Jadni Dinamo i herojska Rijeka

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Dinamo nastavlja europsku kalvariju prosipanjem ugleda koji je stečen davno prije dolaska Zdravka Mamića na kormilo kluba. Ovoga je puta "najjači Dinamo u zadnjih 20 godina" odigrao… više »

skrolaj na vrh