« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
WOW!

Real na Bayern u polufinalu Lige prvaka

Drugi par je jednako zanimljiv, jer Atleticu ne smije braniti vratar Courtois protiv Chelsea, osim ako ne uplate 6 milijuna eura

Mandžo na Luku, Raketa na Valenciu
Mandžo na Luku, Raketa na Valenciu (Arhiva)
Više o

Liga prvaka

,

polufinale

,

parovi polufinala

Real na Bayern, Atletico na Chelsea, odlučile su kuglice na ždrijebu polufinala Lige prvaka, što znači da će Modrić i Mandžukić igrati jedan protiv drugog.

Drugi polufinalni par je možda i zanimljiviji, jer zahuktali Atletico umnogome ovisi o sjajnom golmanu Courtoisu koji je posuđen iz - Chelsea. Kako u njegovom ugovoru o posudbi stoji klauzula da ne može braniti u utakmicama protiv matičnog kluba, osim ako se ne uplati čak tri milijuna eura, bit će zabavno.

No, da se odmah ispravimo, UEFA je poništila sporni članak i Courtois može braniti za Atletico.

U Europskoj ligi Rakitićeva Sevilla izvukla je susjede iz Valencie, dok su drugi par Juventus i Benfica. Što reći, Raketi je put prema prvom velikom trofeju prilično zahtjevan, ali kako igraju ove godine, moguć.

Prve utakmice polufinala Lige prvaka igraju se 22. i 23. travnja, a uzvratne utakmice igraju se tjedan dana kasnije, 29. i 30. travnja, a finale se igra 24. svibnja na famoznom Luzu, stadionu Benfice.

11.04.2014. 12:47:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh