« Najave & Događanja
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
1001 (DAN I) NOĆ ZA VARŠAVSKU

TBF i Dunja Knebl u Varšavskoj

(TBF)
Više o

TBF

,

zagreb-info

,

Dunja Knebl

,

Varšavska

,

filmsi festival cannes

U Varšavskoj ulici, u kojoj se već više od tri tjedna održava kulturno-umjetnički program, nastupit će i poznati glazbenici.

U znak podrške inicijativi Pravo na grad, Zelenoj akciji te prosvjednicima koji već 25 dana čuvaju Varšavsku ulicu, TBF će danas u kasnopopodnevnim satima održati koncert u sklopu programa 1001 (dan i) noć za Varšavsku, a dan kasnije, u petak, 11. lipnja nastupit će Dunja Knebl. 

Prije TBF-a koji nastupa od 18 sati, u 17 sati Bacači sjenki će s članovima izvođačkog tima predstave Eksplicitni sadržaji, koja je pokrenula publiku na istraživanje mogućih oblika kazališnog zajedništva, pretvoriti dio predstave u događanje u Varšavskoj.

U 19.30h nastupa zbor Matija Gubec, a nakon njih možete poslušati poeziju mlade pjesnikinje Dijane Ćurković te pogledati projekciju radova studenata ALU. 

Sutra nakon koncerta Dunje Knebl, u Varđavskoj će Dražen Katunarić pročitati svoj esej Milan Bandić i Lorenzo Medici iz zbirke Inferno i drugi tekstovi koja izlazi ujesen. U istom programu Rujana Jeger, Rade Jarak i Barbara Matejčić čitat će izbor iz djela Sime Mraovića. 

Kompletan program događanja možete naći na stranici http://www.nedamovarsavsku.net/

10.06.2010. 12:53:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh