« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina
ZABORAVITE MINIMALIZAM

Krpice iz ''Seksa i grada 2'' koje i vi možete imati u ormaru

POGLEDAJTE GALERIJU - Cure iz ''Seksa i grada'' su se vratile i donose novu modu harema – dimije, šljokice i raskošan nakit

(MWN)
Više o

moda

,

Sarah Jessica Parker

,

šljokice

,

seks i grad 2

,

hladne ruke

,

Raynaudov sindrom

Naravno da umjesto legendarnih štikli Manola Blahnika nosite obične cipele. I da češće nosite bež od crvene boje. Nema veze što moda sve više ide prema minimalizmu i umjerenosti, jer će film ''Seks i grad 2'' razbiti sve te modne trendove koji govore da se nose baloneri pravilnog kroja.

Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda su se vratile u svoj svojoj slavi punoj sjaja, šljokica i turbana. Zato, prije nego što film dođe u kina, pogledajte što nosi najpopularnija ženska škvadra u svijetu filma i ubacite se u ugođaj ''Seksa i grada''.

1) Prekrijte se šljokicama

Carrie i društvo se uvijek dobro zabavljaju. A kakva je to zabava bez šljokica? Što sjajnije, tim bolje. Na primjer, ova svjetlucava trendi jakna iz H&M kolekcije za borbu protiv AIDS-a (www.hm.com)

2) Neka vas inspirira Halston

Naborane Halstonove maksi haljine će u ''Seksu i gradu 2'' biti ono što je vjenčanica Vivienne Westwood bila u prvom nastavku - apsolutni ''must have''. Zato posjetite www.netaporter.com.

3) Prigrlite dimije

Ove hlače postat će pravi modni hit zahvaljujući Samanthi koja ih odlično nosi tijekom njihova putovanja u Dubai. Ove dimije također su dio H&M kolekcije za borbu protiv AIDS-a.

4) Cipele koje nešto govore

Bacite ravne cipele na dno ormara i naviknite svoje noge na više pete. Ako Charlotte u njima može hodati po vrućem pustinjskom pijesku, možete i vi na pločniku, barem malo. Inspiracija neka vam budu ove ASOS sandale na platformu (www.asos.com).

5) Gomilanje etno nakita

Što vaše ogrlice, narukvice i naušnice imaju više boja, tim bolje. Bacit će vas na razmišljanje o glamuroznim i dalekim egzotičnim destinacijama. (www.shopbop.com)

Piše: Kenya Hunt/Metro World News
12.05.2010. 22:26:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xls
    21.06.2010. 09:09
  2. avatar
    GHDhair straightener
    16.07.2010. 11:28
    Louboutin makes you hot, sexy and a
  3. avatar
    ghdhairstraighteners
    17.07.2010. 04:54
    so sexy and alluring...................
  4. avatar
    vanasths
    17.07.2010. 11:51
    so charming!!!
  5. avatar
    syhsdfh
    17.07.2010. 11:56
    sex styler!!!
  6. avatar
    syhsdfh
    17.07.2010. 12:00
    yas good
  7. avatar
    ghd pink
    19.07.2010. 10:46
    it suit for me
  8. avatar
    nancy
    20.07.2010. 04:20
    our company supply more than 100 thousand high-quality merchandise and famous brand name products all at wholesale prices. Start your wholesale sourcing here today and experience first class service and free fast shipping. Wholesale in very low minimum quantity, You can try our first class services by initially purchasing in small quantities. Most of our merchandise can be initially purchased in single units as a sample product and also at sample prices. Its so easy to place a wholesale order,Fashion Shoes, You can order goods directly through our wholesale website without having to register. Use the most advanced fast and secure payment. You can also pay for your goods by wire transfer.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh