Metro-portal.hr

objavljeno 12.05.2010. 22:26:00
ZABORAVITE MINIMALIZAM

Krpice iz ''Seksa i grada 2'' koje i vi možete imati u ormaru

POGLEDAJTE GALERIJU - Cure iz ''Seksa i grada'' su se vratile i donose novu modu harema – dimije, šljokice i raskošan nakit

(MWN)

Naravno da umjesto legendarnih štikli Manola Blahnika nosite obične cipele. I da češće nosite bež od crvene boje. Nema veze što moda sve više ide prema minimalizmu i umjerenosti, jer će film ''Seks i grad 2'' razbiti sve te modne trendove koji govore da se nose baloneri pravilnog kroja.

Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda su se vratile u svoj svojoj slavi punoj sjaja, šljokica i turbana. Zato, prije nego što film dođe u kina, pogledajte što nosi najpopularnija ženska škvadra u svijetu filma i ubacite se u ugođaj ''Seksa i grada''.

1) Prekrijte se šljokicama

Carrie i društvo se uvijek dobro zabavljaju. A kakva je to zabava bez šljokica? Što sjajnije, tim bolje. Na primjer, ova svjetlucava trendi jakna iz H&M kolekcije za borbu protiv AIDS-a (www.hm.com)

2) Neka vas inspirira Halston

Naborane Halstonove maksi haljine će u ''Seksu i gradu 2'' biti ono što je vjenčanica Vivienne Westwood bila u prvom nastavku - apsolutni ''must have''. Zato posjetite www.netaporter.com.

3) Prigrlite dimije

Ove hlače postat će pravi modni hit zahvaljujući Samanthi koja ih odlično nosi tijekom njihova putovanja u Dubai. Ove dimije također su dio H&M kolekcije za borbu protiv AIDS-a.

4) Cipele koje nešto govore

Bacite ravne cipele na dno ormara i naviknite svoje noge na više pete. Ako Charlotte u njima može hodati po vrućem pustinjskom pijesku, možete i vi na pločniku, barem malo. Inspiracija neka vam budu ove ASOS sandale na platformu (www.asos.com).

5) Gomilanje etno nakita

Što vaše ogrlice, narukvice i naušnice imaju više boja, tim bolje. Bacit će vas na razmišljanje o glamuroznim i dalekim egzotičnim destinacijama. (www.shopbop.com)

Piše: Kenya Hunt/Metro World News
12.05.2010. 22:26:00
http://metro-portal.hr/krpice-iz-seksa-i-grada-2-koje-i-vi-mozete-imati-u-ormaru/39891/