Kultura
KEREMPUH

Brešanov Hamlet najbolja predstava Dana satire

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Najbolja predstava u cjelini 38. Dana satire Fadila Hadžića je Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja Ive Brešana u režiji Vinka Brešana i izvedbi dramskog… više »

FZFF

Triler godine Babadook otvara Fantastic Zagreb

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Fantastic Zagreb ove godine otvara festival trilerom godine Babadook! Izvanredno psihološko ostvarenje snimljeno iz ženske vizure redateljici Jennifer Kent već je donjelo brojne… više »

PASSAROLA

Čari gastronomije i glazbe na Hvaru

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Najsunčaniji hrvatski otok sa svakom novom sezonom trudi se poboljšati svoju već ionako bogatu ponudu i ostaviti mnogobrojnim turistima itekako sladak okus u ustima i potpun doživljaj.… više »

OTVARANJE

Derrick Carter 28. lipnja otvara sezonu u klubu Barbarella's u Pirovcu

objavljeno prije 10 godina

Legendarni klub na otvorenom Barbarella's u Pirovcu otvara svoja vrata 28. lipnja 2014. i sezonu započinje nastupom house legende Derricka Cartera. Sjajna večer za sve ljubitelje dobrog zvuka… više »

VENERA U KRZNU

Stilske vježbe starog perverznjaka

objavljeno prije 10 godina

Osim uvodnog i završnog kadra, cijeli se novi film Romana Polanskog „Venera u krznu", inače ekranizacija hvaljenog dramskog komada Davida Ivesa koji se poigrava motivima iz BDSM… više »

KONCERTI

ZAZ u Zadru 12. kolovoza

objavljeno prije 10 godina

ZAZ je odabrala Zadar kao jedini koncert u regiji u sklopu svoje svjetske turneje, tako da možete spremiti dlanove i grla, koncert je 12. kolovoza. Od objave prve službene informacije,… više »

INMUSIC 2014

Razmisli i na ovogodišnjem INmusic festivalu

objavljeno prije 10 godina

Generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje INmusic festivala u sklopu kampanje… više »

Crvenkapica u šetnji šumom
FAK FEMINIZAM

Feministički pristup ekranizacije bajki

objavljeno prije 10 godina

Zašto su nam bajke bitne, koji su razlozi ove eksplozije reekranizacija „poznatih priča" kojoj svjedočimo zadnjih nekoliko godina, što čini tu magičnu privlačnost čudesnog… više »

TRAČEVI

Glasine povezuju Jasona Momou sa ulogom Aquamana

objavljeno prije 10 godina

Jason Momoa koji u slobodno vrijeme voli da ga se zove Khal Drogo, najvjerojatnije će glumiti Aquamana u nadolazećem Batman v Superman: Dawn of Justice. HitFix tvrdi kako… više »

TISNO

Soundwave festival zaokružio lineup

objavljeno prije 10 godina

Najljepši europski boutique festival, Soundwave, odvija se po šesti put, te će se održati od 17.-21. srpnja 2014. na The Garden Tisno lokaciji. Festival je objavio… više »

PORUKA VATRENIMA

"Jači' novi singl i spot mladog rokera Gorana Kosa

objavljeno prije 10 godina

Nakon singla 'Izgubljeni pas' kojim je osvojio radijski eter i brojnu publiku, mladi roker otvorio je novo poglavlje u svojoj glazbenoj karijeri te  prije odlaska u Berlin na svjetski… više »

FILMSKA KRITIKA

Oh ne, hipster na Divljem zapadu

objavljeno prije 10 godina

„Video Killed The Radio Star". Tako bi se otprilike, citatom naslova prastarog hita The Bugglesa moglo ukratko opisati trenutno stanje filmske karijere Setha MacFarlanea. Naime,… više »

SMS 2014

Stop Making Sense kompletirao lineup za 2014. godinu

objavljeno prije 10 godina

Dragulj na kruni festivala u Tisnom, Stop Making Sense, osigurava novu razinu zabave u Hrvatskoj. Donoseći odličan provod na plaži na prekrasnoj lokaciji u The Gardenu Tisno, Stop Making… više »

INMUSIC 2014

Za točno tjedan dana počinje deveti INmusic festival

objavljeno prije 10 godina

Točno nas tjedan dana dijeli od početka devetog INmusic festivala, najvećeg open air festivala u Hrvatskoj koji se održava na Jarunu, jednoj od najljepših lokacija glavnog grada.… više »

BOX OFFICE

Jonah Hill i Channing Tatum ukrotili zmaja

objavljeno prije 10 godina

Dobar vikend u američkim kinima ipak je bio najbolji za Jonaha Hilla i Channinga Tatuma koji su komedijom "22 Jump Street" (nastavkom filma „21 Jump Street" iz 2012. godine) pomalo… više »

skrolaj na vrh