« Film
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Novo u zagrebačkim kinima - od 27. svibnja 2010.

Nasmijte se uz komediju "Jacuzzi express" i 4. nastavak "Shreka" i pogledajte "Cestu", tmurnu viziju postapokaliptičnog svijeta

Fotografija vijesti
Više o

Cinestar

,

Shrek

,

Movieplex

,

novo kina

,

ljubo babić retrospektiva

,

francuski filmski festival

,

etape

Ako nemate ideju kako ze zabaviti ovoga tjedna, zašto ne biste svratili u kino i pogledali koji su to noviteti?

Jacuzzi express

Radnja filma „Hot Tub Time Machine" prati četvoricu prijatelja kojih je rutina vlastitih života dovela do stanja potpune otupljenosti i dosade: Adama (John Cusack) je upravo ostavila njegova djevojka; Lou (Rob Corddry) je momak za zabavu koji zabavu nigdje ne može pronaći; Nick (Craig Robinson) ima ženu koja kontrolira njegov svaki korak; Jacob (Clark Duke) je mladić opsjednut video igricama i vrlo rijetko izlazi iz svog podruma. Nakon lude pijane noći provedene u skijaškom odmaralištu uz vrući jacuzzi, njih četvorica probude se mamurni i uskoro shvaćaju da su se na neki nevjerojatan način vratili u 1986. godinu. Upravo je ovo njihova jedinstvena prilika da promijene svoju budućnost - jedan će pronaći svoju novu ljubav života, jedan će napokon naučiti razgovarati s djevojkama, jedan će pronaći ono što je dugo tražio, a jedan će se uvjeriti da još uvijek postoji...

Preporuka? Ljubitelji glupavog, zahodskog i lascivnog humora neće biti razočarani. Ostali manje-više. Film pogledajte u Cinestaru od 27. svibnja.

Što sad čeka Shreka?

Nakon što se borio s opakim zmajem, spasio prekrasnu princezu i oslobodio čitavo kraljevstvo - kakav bi zadatak još mogao postojati u životu slavnog Shreka? Odgovor je jasan: obitelj, odnosno svakodnevna bitka s malim nestašnim Shrekićima. Međutim, sve će to biti kratka vijeka, jer će Shrek ubrzo upoznati lukavog Rumpelstiltskina i iznenada se naći u potpuno drugoj dimenziji, alternativnoj budućnosti u kojoj se on i Fiona nikad nisu susreli, u kojoj je baš on ugrožena vrsta, a Rumpelstiltskin kralj! Naravno, jedino je Shrek taj koji će moći ispraviti novonastalu situaciju, spasiti prijatelje, obnoviti kraljevstvo i ponovno pronaći svoju pravu, jedinu ljubav. Od studija koji nam je do sada predstavio megauspješne animirane klasike kao što su „Madagascar" i „Kung Fu Panda", dolazi posljednje, četvrto poglavlje u životu Shreka - junaka kojeg nikada nećete zaboraviti!

Od Shreka kao i uvijek možete očekivati pregršt veselja, smijeha i zabave. U to se možete uvjeriti gledajući 3D i 2D sinkrinizirane verzije filma "Shrek uvijek i zauvijek" ili pak onu s podnaslovima. Svratite od četvrtka, 27. svibnja u Movieplex i Cinestar.

Kuda vodi ova cesta?

Otac (Viggo Mortensen) i sin lutaju pustopoljinama postapokaliptične Amerike. Bez ičega svoga osim odjeće i  pištolja koji ih štiti od razularenih bandi, uputili su se prema obali. Iako ne znaju što ih tamo čeka. Put je težak i neizvjestan...

Prošlo je više od 10 godina otkako je svijet uništen, no kako se to dogodilo nitko ne može reći sa sigurnošću reći. Jednog je dana neobično jaka svjetlost zabljesnula planet, i onda - ništa. Rezultat tog nemilog događaja je da nema energije, struje, vegetecije i hrane. Milioni ljudi su izginuli, nestali u požarima ili poplavama, pomrli od gladi u laganom propadanju civilizacije.

Film "Cesta" je snimljen prema romanu Cormaca McCarthyja pa je stoga logično bilo za očekivati i uspredbe. Kritika je podijeljena; jedni smatraju da je film solidna adpatacija knjige, drugi pak ostaju pri argumentma da ni film nikada ne može dostignuti kvalitetu pisane riječi. Vlastiti sud o samom filmu možete donijeti nakon što ga pogledate u Cinestaru. Prikazuje se od četvrtka, 27. svibnja.

U knimia stignete još uvijek pogledati i Stravu u ulici Brijestova.

27.05.2010. 00:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh