« Film
objavljeno prije 14 godina
INTERVJU

Ashton Kutcher: Loše se tučem pa mi treba kaskader

Poznati glumac u intervjuu za Metro World News pričao je o snimanju novog filma Killers

ashton kutcher
ashton kutcher (Wikipedia)
Više o

Ashton Kutcher

,

Michel Foucault

Ashton Kutcher imao je dvostruku dužnost u svom zadnjem filmu Killers - hibridu romantične komedije i akcije. Ne samo da je glumio nježnog muža čija se prošlost u CIA-i vraća i lovi njega i njegovu ženu koja o tome nema pojma (Katherine Heigl) nego je također bio i producent filma.

Iako priznaje da film nisu završili na vrijeme i s predviđenim proračunom, Kutcher je više nego zadovoljan rezultatom. "Kao producent, jako sam zadovoljan filmom", rekao je.

"Namjeravali smo napraviti film od 100 milijuna dolara za 70 milijuna. Došli smo jako, jako blizu. Prekoračili smo možda nekoliko dana i nešto dolara, ali sve u svemu bili smo jako blizu."

Naravno, snimanje nije prošlo baš tako jednostavno. Vremenske nepogode pratile su produkciju od početka, kaže Kutcher, počevši od juga Francuske, a Nica zapravo baš i nije ispala lijepa.

Vremenske nepogode"Došli smo u francusku Nicu i trebalo je biti sunčano i predivno, ali je bilo hladno i vjetrovito, a bili smo na jahti koja se ljuljala" rekao je glumac.

"Nakon toga smo išli u Atlantu i usred noći nam je grom lupio jedan od generatora pa smo ostali bez struje. I kišilo je i kišilo i kišilo. Jedne noći smo zapeli u magli. Svaki put se tako nešto dešavalo, morali smo kompletno preurediti ono što smo radili ako smo htjeli napraviti film, napraviti ga na vrijeme i uz budžet na raspolaganju."

Iako je poznat po holivudskom načinu života - o kojem piše i na Twitteru - Kutcherov producentski posao drži mu raspored prilično punim.

„Ljudi se šokiraju i uglavnom ne vjeruju da svaki dan idem u ured. Ja imam posao.", kaže. "Kada ne glumim u filmu idem na posao, to prva stvar koju ujutro napravim. Dolazim na posao u 8 ujutro i dolazim kući oko 19 sati navečer."

No, gluma je i dalje na prvom mjestu, a glumljenje plaćenog ubojice u filmu "Killers" značilo je pristojnu količinu akrobacija. Ashton se kod većine scena oslanjao na kaskadera: "Nisam strašan kao Tom Cruise. Ne skačem kroz staklo."

"Imao sam neke treninge za borbe. Naučio sam Krav Magu, Muay Thai i Kali, koji je filipinska borba noževima", rekao je i nastavio: "Tada sam shvatio da bi trebao naučiti kako se tuče u filmu zato što sam u prvoj sceni tučnjave udario statista. Osjećao sam se jako loše u vezi toga. Nakon toga sam udario drugog glumca, Roba Rigglea u lice. Ozlijedio sam mnogo ljudi. Trebao sam jednostavno kaskderu ostaviti da obavi sve".

Piše: Ned Ehrbar/Metro World News
27.05.2010. 12:06:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh