Košarka
SELEKCIJA NAJBOLJIH

NBA: Love sustigao Maloneov rekord u double-doubleu

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Iako je do završetka osnovnog dijela NBA sezone ostalo više od pet tjedana, Boston Celticsi su već osigurali nastup u doigravanju, a za taj doseg nisu morali niti zaigrati u… više »

NBA ALL STARS

Zapadna konferencija pobijedila Istok, Kobe Bryant najbolji igrač

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Momčad Zapada je predvođena najkorisnijim igračem susreta Kobeom Bryantom pobijedila Istok 148:143 (37:27, 39:37, 41:36, 31:43) te upisala 24. pobjedu dok Istok ima 36. trijumfa, prenosi… više »

NBA

Lakersi doživjeli najteži poraz sezone, Charlotte Bobcatsi pobijedili 109:89

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

NBA prvaci LA Lakersi doživjeli su najteži poraz sezone i to na gostovanju kod Charlotte Bobcatsa s 109:89, piše Hina. Momčad iz Charlottea i dalje je "crna mačka" za Lakerse jer su ih… više »

NLB LIGA

Cedevita bolja od Partizana 88:84

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Iako su sredinom druge četvrtine ostali bez trenera, košarkaši Cedevite uspjeli su u 17. kolu regionalne košarkaške NLB lige u dvorani Sutinska vrela… više »

POZITIVNA NA DOPING

Jednoj od najboljih košarkašica prijeti zabrana igranja

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Dosadašnja košarkašica Fenerbahčea pala je na dopinškom testu u studenom prošle godine, a pozitivan je bio i njezin drugi nalaz, prenosi Hina. Turski… više »

NOVI STARI KOLOVOĐA

Anzulović zauzeo Radulovićevo mjesto trenera Cibone

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Hrvatski košarkaški prvak Cibona smijenio je dosadašnjeg prvog trenera Zdravka Radulovića, a njegovo mjesto preuzeo je Dražen Anzulović. Radulović je preuzeo Cibonu na… više »

SPEKTAKULARNA VEČER U NBA

Miami zgazio Lakerse, preporođeni Orlando prekinuo pobjednički niz Bostona

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Nakon što su u nedavnoj razmjeni doveli Gilberta Arenasa, Jasona Richardsona i Turčina Heda Turkoglua, momčad Orlanda se preporodila i sada su snovi o odlasku do kraja jači neko ikad… više »

POTPISAN UGOVOR

Giriček novi igrač Cibone

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Hrvatski košarkaš Gordan Giriček karijeru će nastaviti u redovima Cibone. Giriček će se tako nakon skoro deset godina vratiti u svoj matični klub. Giriček je potpisao ugovor do… više »

BANDIĆEVI LJUDI

Predstavljeno vodstvo za spas Cibone

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Najtrofejniji hrvatski košarkaški klub Cibona, koji zbog velikih dugovanja već mjesecima "živi na aparatima", dobio je danas novo vodstvo u kojem se nalaze kadrovi koji uživaju… više »

KAKVO TAKVO RJEŠENJE

Grad Zagreb preuzima Cibonin kredit

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Zastupnici u zagrebačkoj Gradskoj skupštini jednoglasno su večeras po hitnom postupku, na prijedlog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, prihvatili zaključak o davanju… više »

GRADSKA SKUPŠTINA

Pitanje Cibone će se rješavati po hitnom postupku

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Prijedlog je da se na dnevni red po hitnom postupku uvrsti zaključak o davanju suglasnosti na Ugovor o ustupanju tražbine između Zagrebačke banke i Grada Zagreba kako bi se riješili… više »

12. KOLO

Cedevita nadvisila Radnički 98-87 i čvrsto drži prvo mjesto NLB lige

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Košarkaši Cedevite u susretu 12. kola regionalne "NLB" lige su na svom terenu svladali Radnički iz Kragujevca sa 98-87 (22-21, 23-29, 28-15, 25-22). Cedevitu su do pobjede… više »

PONOVO ZAPLET

Bandić povukao prijedlog da Grad Zagreb sanira Cibonu

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Iz ureda gradonačelnika Milana Bandića stiglo je priopćenje u kojem se tvrdi da na Skupštini nije ispoštovan dogovor o sanaciji kluba postignut 14. prosinca na sastanku… više »

NBA

Lakersi nezaustavljivi, Wizardsi pregaženi 103:89

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Los Angeles Lakersa uvjerljivo su sa 103-89 kao gosti svladali Washington Wizardse. Nakon tri četvrtine Lakersi su imali prednost od 22 poena… više »

SRAMOTA

KK Zadar osudio kamenovanje Partizanovog autobusa

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Nakon kamenovanja autobusa u kojemu su se nalazili igrači beogradskog Partizana na putu prema zadarskoj zračnoj luci u nedjelju, Košarkaški klub Zadar oštro je osudio… više »

skrolaj na vrh