« Košarka
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
BANDIĆEVI LJUDI

Predstavljeno vodstvo za spas Cibone

Novi predsjednik Cibone je Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport

Vodstvo Cibone
Vodstvo Cibone (Damir Krajac / CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

Cibona

,

ivica lovrić

Najtrofejniji hrvatski košarkaški klub Cibona, koji zbog velikih dugovanja već mjesecima "živi na aparatima", dobio je danas novo vodstvo u kojem se nalaze kadrovi koji uživaju povjerenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a novi predsjednik kluba je Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.

Imenovana je tročlana skupština KK Cibone, a njoj se, uz predsjednika kluba Ivicu Lovrića, nalaze i bivši direktor zagrebačke Arene Zdenko Antunović, koji će biti novi direktor kluba, te Slavko Kojić, koji je čelni čovjek Gradskog ureda za financije.

Novo vodstvo kluba je na konferenciji za novinare obećalo da će do Božića vratiti dio dugovanja prema igračima i zaposlenicima kluba. Također, rečeno je kako će 22 milijuna kuna duga Zagrebačkoj banci, koje je Grad preuzeo na sebe, biti isplaćeno u sljedeće tri godine u šest rata.

No, to je samo dio dugovanja, budući da se u medijima spominje cifra od 60 milijuna kuna. Novi predsjednik kluba Ivica Lovrić izjavio da se još uvijek ne zna koliki je stvarni dug Cibone, te da bi se to trebalo utvrditi u sljedećih mjesec dana.

Spašavanje Cibone od strane Grada pokrenuto je nakon što je prihvaćen zahtjev gradonačelnika Bandića da kompletna uprava podnese ostavke i prepusti Gradu poslovne prostore Cibone, što je učinjeno prošlog tjedna na Skupštini KK Cibone.(hina/metro-portal)

22.12.2010. 15:30:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh