Fun
VIC DANA

Par viceva iz Dubrave

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Tip iz Donje Dubrave u kupaonici kupa se sat vremena... Stari mu lupa na vrata i pita: "Slinavi, za kol'ko završavaš?" Tip odgovara : "Za 50 eura, stari."   Ulazi tip iz… više »

VIC DANA

Fatino lijepo buđenje

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Fata se probudi ujutro s osmijehom na licu, pa je Mujo sumnjičavo upita: - Šta s' ti tako smješkaš, bona? Fata još više razvuče osmijeh i protegne se: -… više »

VIC DANA

Mujica provalio pijanog Muju

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Fata u kuhinje kuha večeru, kad uleće mali Mujica: - Mama, mama, babo se opet napio! Fata ga prijekorno pogleda: - Šta pričaš, bolan, kako znaš? Mujica veselo odvrati: -… više »

VIC DANA

Pandur i pijani vozač

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Pandur zaustavi kasno navečer tipa i već vidi da je lik pijan i vozi na sve strane, pa ga upita: - Gospodine, jeste li vi to prešli na crveno? Lik štucne: - Bome da, ubije me… više »

VIC DANA

Mujo i njegova rakija

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Mujo sav tužan sjedi pred kućom i uzdiše, pa ga Haso pita u prolazu: - Š'a je, bolan, Mujo, š'a s' se tako usuk'o? Mujo uzdahne: - A evo, auto m' lupio Fatu kad sam je… više »

VIC DANA

Mujica se zaljubio...

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Mujica sjedi u klupi i gleda zaljubljeno učiteljicu. Njoj malo neugodno i ode do njega pa ga upita: - Muj'ce, a što ti men' stalno gledaš? Mujica odvrati: - Pa,… više »

VIC DANA

Plavuša i pumpanje guma

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

lPlavuša se vozi na more i nakon nekog vremena ispuše joj se jedna guma. Stane ona sa strane i zaustavi prvi auto koji je naišao. Iz njega izađe crnka i upita što… više »

VIC DANA

Kad Fatu propita snajka...

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Fata sjedi kod kuće i dolazi snaha s posla, presvuče se i uvali pred televizor i tako svaki dan. Nakon jedno tjedan dana, Fata uđe za njom u dnevnu sobu i ispali: - E moja snajka, ne valja t'… više »

VIC DANA

Fata i njen poklon za rođendan

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Uletio Mujo u kuhinju češući se po glavi i upita Fatu: - Fato, bona, sutra t' je rođendan, šta 'o'š da t' kupim? Fata se zagonetno nasmije: - Hmmm... pa ja b'… više »

VIC DANA

Kad mala Habiba gnjavi Fatu...

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Fata krenula u šetnju s malom Habibom. Idu one tako, kad na sve strane zaljubljeni parovi koji se drže za ruke i ljube, pa mala Habiba upita: - Mamo, mamo, hoću 'l i ja imat'… više »

VIC DANA

Plavuša na kavici

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Plavuša sjela nakon posla u kafić, naručila kavu i zove konobara ubrzo nakon toga: - Molim vas, možete mi donijeti još jednu kockicu šećera? Konobar pogleda na stol… više »

VIC DANA

Plavuša opisuje novog dečka

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Plavuša jedva sjela na kavu s frendicom, a ova je odmah nestrpljivo upita: - Čujem da imaš novog frajera, kakav je? Plavuša se zadovoljno nasmije: - Je, imam... da… više »

VIC DANA

Plavuša na placu

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Plavuši trebaju krastavci, pa ona krene na plac da ih kupi. Priđe ona štandu pa gleda, gleda, ali nikako da se odluči. Prodavač je upita: - Zašto ne probate,… više »

VIC DANA

Mujo bez muda

objavljeno prije 7 mjeseci

Mujo dolazi doktoru i već s vrata viče: - Doktore, pomagaj, poplav'lo m' desno jaje?! Doktor pogleda stvar onako preko naočala i slegne ramenima: - Ništa, Mujo, mora'ć'mo rezat...… više »

VIC DANA

Plavuša želi na film

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Plavuša se odlučila baciti u glumačke vode i došla je na audiciju kod poznatog redatelja. On je odmjeri od glave do pete i ispali: - Mala, ako legneš sa mnom u… više »

skrolaj na vrh