Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Kad Mujo pošalje Fatu psihijatru

objavljeno prije 19 sati

Kad se Fata počela čudno ponašati, na poslu joj preporuče da posjeti psihijatra. Fata, prilično nadrkana, ode na zakazanu seansu i nakon nekog vremena upita je pshijatar: - Imate li… više »

VIC DANA

Kad plavuša priča o djeci

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Dvije plavuše se našle na kavi i započnu razgovor. Nakon nekog vremena prebace se na temu djece, i jedna duboko uzdahne i reče: - Jel' tako da je trudnoća u četrdesetima… više »

VIC DANA

Plavušu vara muž?!

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Dvije plavuše sjede na kavi, a jedna od njih tužno miješa kavu. Druga se zabrine pa je upita: - Zašto si tužna, što se dogodilo? Ova nevoljko odgovara: - Ma pusti,… više »

VIC DANA

Mujo i Mujica igraju nogomet

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Krenuo Mujo ranije s posla kući, i kad je stigao pred zgradu, vidi kako se njegov sin, mali Mujica, igra s loptom. Mujo ostavi torbu, skine sako i zaigra s Mujicom na dva mala. Nakon nekog… više »

VIC DANA

Kad pandur zaustavi plavušu...

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Plavušu zaustavi policajac i krene normalna priča:  - Vozačku, molim vas. - Nemam. - Onda ću vas morati kazniti! Policajac piše kaznu, a plavuša će: - Ali nemam… više »

VIC DANA

Kad Fata ode doktoru...

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Fatu zaboljelo nešto u grudima, i kad se ponovilo, odluči ona otići liječniku na pregled. Liječnik napravi sve pretrage, napiše nalaz i prepiše joj lijekove. Fata dođe… više »

VIC DANA

Kad Mujo zavodi mladu Fatu

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Fata taman navršila 18 i Mujo je pozove u izlazak. Nakon par dana ona pristane i krenu zajedno u park. Kako nije imala iskustva s momica Fata, prije nego što će otići u park na… više »

VIC DANA

Kad Mujo ulovi zlatnu ribicu

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Mujo ponovno ulovio zlatnu ribicu. I, naravno, kaže mu ribica: - Pusti me, pusti me moloim te, ispunit ću ti tri želje! Mujo će nato bez okolišanja: - Hoću novog Audija Q7! - Dobro,… više »

VIC DANA

Pijte vino, a ne vodu!

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Kažu ljudi da trebamo piti dovoljno vode... no, znanstveno je dokazano da, ako dnevno pijemo 1 litru vode, za godinu dana u organizam unesemo više od 1 kg bakterija Escherichia… više »

VIC DANA

Kakav je Mujo stvarno u krevetu?

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Razgovara Fata sa svojim novim dečkom, Mujom:  - Puno sam slušala o tome kakav si u krevetu. - Ma daj - odgovori Mujo samouvjereno - nije to ništa posebno.... Fata uzdahne:… više »

VIC DANA

Kad Mujo više ne smije zguza...

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Mujo dobio šećernu bolest i završio u bolnici. Došao mu jaran Haso u posjetu, a Mujo se odmah počne žaliti: - E moj Haso, jeb'o ti 'vaki život! Haso ga krene… više »

VIC DANA

Fata u nudi kampu

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Mujo sjedi u kafani i, naravno, pije, kad uleti Haso i upita ga: - Bolan, Mujo, lakše malo, ubit će te Fata ako se napiješ! Mujo odmahne glavom: - Vraga hoće, posl'o sam je na… više »

VIC DANA

Mujine šanse kod Fate

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Već je godinama Mujo nesretno zaljubljen u Fatu, i napokon skupi hrabrost da je pozove van. Fata pristane, i Mujo je odvede na romantičnu večeru u fini restoran. Nakon nekog vremena, Mujo je… više »

VIC DANA

Mujo priča viceve

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Mujo ide ulicom i svako malo stane i počne se smijati. Najednom se sruši na pod vrišteći od smijeha. Priđe mu Haso, gleda ga i upita: - Mujo, bolan, što se smiješ… više »

VIC DANA

Kad Mujo mora do hodže zbog sina

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Mujo dobio sina, malog Mujicu u stotoj godini života. Pomislio Mujo da bi bilo dobro zahvaliti bogu na milosti, pa ode do džamije i tamo sretne hodžu. Kaže Mujo, sav ponosan, hodži: - Meni… više »

skrolaj na vrh