Film
mel brooks

Frankenstein Junior - 35 godina kasnije

objavljeno prije 16 godina

35 je godina prošlo od premijere filma Frankenstein Junior (23. listopada izlazi Blue Ray verzija filma sa mnogo posebnih dodataka), filma koji je jedan od najuspješnijih… više »

Filmski festival u Mostaru

objavljeno prije 16 godina

Redatelj hrvatskog filma "Ničiji sin" Arsen Ostojić u nedjelju je na konferenciji za novinare u Mostaru, u sklopu regionalnog festivala "Dani filma Mostar", izjavio kako… više »

Clooney u remakeu Ptica

objavljeno prije 16 godina

Hitchcockovi su filmovi neiscrpno vrelo inspiracije redateljima, no rijetki se odlučuju za remake zbog straha od neuspjeha. Već se duže vrijeme šuška o remakeu Ptica, a prvo je… više »

Zagreb film festival

"Rumba" dobila Zlatna kolica

objavljeno prije 16 godina

Belgijsko-francuski film "Rumba" Dominiquea Abela, Fione Gordon i Brune Romyja osvojio je Nagradu Zlatna kolica za najbolji dugometražni igrani film Zagreb film festivala,… više »

zagreb film

Dva hrvatska filma nagrađena u Egiptu

objavljeno prije 16 godina

Nagrada za najbolji animirani film na međunarodnom filmskom festivalu "12 Ismailia International festival for Documentary & Short films", koji je od 15. do 22. listopada održan… više »

Tko su trebali biti glavni junaci?

objavljeno prije 16 godina

Prvi izbor redatelja nekad je dvojben, naročito nakon što se neki likovi potpuno stope s glumcima koji su ih odigrali, no zanimljivo je pogledati tko su trebali biti neki omiljeni… više »

svečano u sc-u

Otvoren 6. Zagreb film festival

objavljeno prije 16 godina

Belgijskim filmom "Rumba" večeras je u prepunom Kinu Studentskog centra otvoren 6. Zagreb film festival (ZFF), u sklopu kojeg će se u programu konkurencije natjecati pedesetak… više »

Sevdah o rodama

Edo Maajka predstavlja Hrvatsku na Prix-Europi u Berlinu

objavljeno prije 16 godina

Višestruko nagrađivani 52-minutni dokumentarni film Edo Maajka-Sevdah o rodama (Dokumentarni program HTV-a), scenarista i redatelja Silvija Mirošničenka predstavljati Hrvatsku… više »

"Pravo čudo" Lukasa Nole u Valenciji

objavljeno prije 16 godina

Na 29. festivalu mediteranskog filma Mostra da Valencia, koji se danas otvara u Valenciji, u najvažnijem programu festivala Mostra Oficial, sutra će se prikazati igrani film "Pravo… više »

Počeo 14. Tjedan češkog filma

objavljeno prije 16 godina

Svečanom projekcijom filma "Povratne boce" redatelja Jana Sveraka večeras je u Zagrebu počeo 14. Tjedan češkog filma, na kojem će se ove godine, od 13. do 19. listopada u… više »

ZFF

Najavljen program 6. Zagreb film festivala

objavljeno prije 16 godina

U konkurenciji 6. Zagreb film festivala, koji će se održati od 19. do 25. listopada u Studentskom centru i kinu Europa, prikazat će se 50-tak filmova, dok će na samom festivalu ukupno biti… više »

ZASLUŽENO

Tim Robbins dobio zvijezdu na šetalištu slavnih

objavljeno prije 16 godina

Američki glumac Tim Robbins otkrio je u petak u nazočnosti nekoliko desetaka svojih obožavatelja svoju zvijezdu na "šetalištu slavnih" u Hollywoodu, 2.371. po redu.… više »

krš i kamenjar

Film 'Izgubljeno blago' pozvan u Francusku

objavljeno prije 16 godina

Dokumentarni film "Izgubljeno blago" redatelja Branka Ištvančića i scenarista Vide Bagura u selekciju za nagrade u program dokumentarnog filma pozvao je ugledni 25. Autrans… više »

ŠKRINJA S BLAGOM

Najplaćenija uloga u povijesti Hollywooda

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Nakon što je dogovoreno kako će se snimati i četvrti nastavak popularnog filmskog serijala 'Pirati s Kariba', u medije je procurilo koliki će honorar dobiti glavni glumac Johnny Depp.… više »

LOPOVI, UBOJICE I ...

... Sherlock Holmes Guya Ritchia

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Mr. Madonnin muž, kako je u zadnje vrijeme poznat Guy Ritchie, očito nije pretjerano zadovoljan nadimkom, pa se potrudio privući sva svjetla britanske pozornice na sebe. Najava snimanja filma… više »

skrolaj na vrh