« Seks
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
RAZMIŠLJAJTE KAO POBJEDNICI

Vibrator ne možete nadmašiti - zato mu se pridružite

Prednost vibratora je u tome što si žena može odabrati točno ono što joj treba

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

sex

,

vibrator

,

seks

,

ženska masturbacija

,

spolnost

Dragi frajeri ne natječite se s vibratorom. Razlog je jednostavan - nema šanse da ga pobijedite. Pa ipak, ono što igračke ne mogu, možete vi. Osjećaj muškog tijela na sebi nijedna žena ne može ničim zamijeniti.

Prednost vibratora je u tome što si žena može odabrati točno ono što joj treba. Imajući na umu da pripazi i na sve funkcije koje joj vibrator nudi kako bi ispunio sve njene zahtjeve. Naravno, niti jedna seksi igračka ne može nadomjestiti osjećaj muškog tijela na sebi zato nemate razloga natjecati se s vibratorom. Shvatite ga kao malog pomoćnika u svom krevetu i stvar koju vaša žena koristi za još malo užitka. Problem nastaje tada kada žena orgazam doživljava samo pomoću vibratora ili za vrijeme masturbacije. To je za muškarca vrlo frustrirajuće pa se počne smatrati manje vrijednim jer ne može zadovoljiti partnericu. Ako vam se to događa, to je vjerojatno zato jer se vaša partnerica navikla na određeni intenzitet i vibraciju te pokrete vibratora.

Za početak promatrajte

Promatrajte što je točno pri masturbaciji uzbuđuje. Koji su pokreti koji je dodatno ili jako uzbuđuju. Promatrajte uzbuđuje li ju draženje klitorisa ili duboka penetracija. Moguće je da je uzbuđuju vibracije. Moguće je da je uzbuđuje pritisak na određeno mjesto (neki vibratori imaju specifičan oblik koji omogućavaju pritisak na erogene točke). Naučite uzbuditi partnericu s pravilnim dodirima.

Pridružite se vibratoru

Nema razloga da se ne pridružite partnerici u igri s njenim vibratorom. Uzmite stvar u svoje ruke i eksperimentirajte ona se sigurno neće buniti. Kada je jako uzbudite stavite vibrator sa strane i penetrirajte. Potom opet uzmite vibrator; kada njeno tijelo bude uzbuđeno do kraja i slutite njen orgazam, opet pustite vibrator i vi joj pružite

Što učiniti s njom?

Predložite joj da na neko vrijeme prestane koristiti vibrator, ali u zamjenu ponudite sebe. Kada na to pristane upustite se zajedno u eksperimentiranje i istraživanje svog i njenog tijela. Ona je svakako svjesna da vibracije koje joj pruža vibrator vaši prsti ili jezik neće moći priuštiti, no važno je da joj i to pruža užitak. Od te točke kada nađete mjesta njenog užitka oboje djelujte u tom smjeru da jedno drugom omogućite orgazme bez pomoći ikakvih seksi igrački ili kakvih drugih stimulansa.

Izvor: Intimatemedicine.com

31.12.2009. 22:44:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh